Societat
Un moment de la donació

Marató de donacions de sang, avui al Teatre Ateneu, amb una crida a la participació

L’Ateneu de Cerdanyola acull avui dimecres, de 10h a 14h i de 16h a 21h, una marató que pretén, a més de concienciar la població, aconseguir el màxim nombre possible de donacions i de nous donants.

Economia
La Nit Empresarial torna a l'Hotel Campus UAB

El món econòmic de la comarca es cita a la Nit Cerdanyola Empresarial

La III Nit de Cerdanyola Empresarial reunirà aquesta nit prop de 500 persones amb l'objectiu de consolidar-se com a trobada del món econòmic local i comarcal i per donar reconeixement públic a les iniciatives que ajuden a crear ocupació.

Societat
Un moment de la xerrada

Una xerrada sobre el càncer de mama acomiada el seu dia internacional

Ahir vespre es va portar a terme el darrer acte del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, a la Fundació Rovira de la nostra població, consistent en una xerrada sobre el càncer de mama i protagonitzat pel doctor Luís Fernández, metge adjunt del Servei d’Oncologia Mèdica del Parc Taulí de Sabadell.

Economia
Novenes Jornades Gastronòmiques del Bolet

IX Jornades Gastronòmiques del Bolet

Les Novenes Jornades Gastronòmiques del Bolet es celebraran a 14 restaurants de la nostra ciutat del 24 d’octubre al 2 de novembre. Unes jornades plenament consolidades que són esperades pel públic tant de Cerdanyola com de la comarca i que permet als restauradors locals oferir un producte de gran qualitat i innovar en l’elaboració de noves propostes gastronòmiques.

Més titulars ...