Cultura

Els autors locals presenten un aparador literari força divers

Els instants de la vida quotidiana que acaben sent decisius, la reivindicació del paper de la dona en els canvis del món al llarg de la història, la millor manera d’explicar a un nen com viure el dol, la veritat novel.lada del bandolerisme català, la construcció de la memoria o versos entre escletxes són alguns dels temes que aborden les novetats literàries d’autors locals en aquest Sant Jordi. Isidre Grau, Maribel Cárdenas, Xusa Serra, Sílvia Fernández, Eduardo Ruiz o Miquel Sánchez són alguns dels escriptors locals que presenten novetat aquest 23 d’abril.

Cultura

Un Sant Jordi sense favorit literari

Les llibreries són les ermites on vetlla armes Sant Jordi el 23 d’abril, els refugis dels que roden per móns imaginaris i, per què negar-ho, aquella botiga estranya que ven aparells que no s’endollen enlloc a la que has d’entrar si vols quedar bé en una diada tan assenyalada. A Cerdanyola n’hi ha unes quantes i permeten un recorregut per algunes de les pàgines de la nostra vida.

Cultura
Sant Jordi 2013

Ultims detalls per preparar el Sant Jordi cerdanyolenc

Cerdanyola ultima els detalls de la celebració, demà, de la diada de Sant Jordi amb una marató de lectura que enguany es dedica a Joana Raspall i amb la plaça de l'Abat Oliba com a centre neuràlgic de la festa de llibres i roses.

Més titulars ...