Cultura
Mostra d'entitats de la Gent Gran de l'any passat

La gent gran i el Correllengua, protagonistes del cap de setmana

La representació de "Llibert", la cloenda de les Jornades Culturals Flamenques i de la segona edició de l'Octubre in Blues, són altres propostes destacades per a aquest cap de setmana.

Cultura
Víctor Amela va presentar la seva novel·la 'Amor contra Roma'

Víctor Amela reivindica el triomf d'Ovidi sobre els que negaven a les dones el dret a gaudir del seu propi cos

El Cafè amb Lletres ha canviat d’escenari i ha pujat fins al Museu de Ca n’Oliver per acompanyar l’exposició 'El sexe a l’època romana' amb la presentació del llibre 'Amor contra Roma', segona novel·la del periodista i escriptor Víctor Amela. L’obra combina indagació històrica i ficció per parlar de l’enfrontament entre el totpoderós August, defensor de la Roma més tradicional, i el poeta Ovidi, que amb la seva 'Ars amatoria' reivindica l’orgasme femení i el dret de les dones a gaudir del seu propi cos.

Cultura
Gemma Brió autora i intèrpret de l'obra

Tragèdia i humor amb 'Llibert' avui a l'Ateneu

Dirigida per Norbert Martínez i amb text de Gemma Brió, l'obra gira entorn al relat d'una mare sobre els únics 15 dies de la vida del seu fill, barrejant tragèdia i humor.

Societat
La gent gran va aprofitar les

Els alumnes de l’Institut Banús ensenyen la Gent Gran a aprofitar l'SmartPhone

Dues generacions conflueixen en un taller pràctic celebrat dilluns i emmarcat en la setmana de la Gent Gran de la ciutat. La proposta va gaudir d’un gran èxit i es valora que tingui continuïtat.