Cultura
Batúcamela, batucada cerdanyolenca per al FIT Festival

La batucada cerdanyolenca animarà els carrers de la ciutat durant el FIT Festival

La percussió i el ritme dels Batúcamela marcaran l’edició d’enguany del FIT Festival que es celebra a la ciutat del 26 al 28 de setembre. El grup de batucada cerdanyolenc aportarà el seu art, energia i ganes de fer perquè la gent s’ho passi bé ballant la seva samba festiva, alhora que gaudeix de les propostes teatrals que presenta el festival cerdanyolenc.

Politica
Sopar xerrada sobre El País que Volem a Bellaterra

Jordi Manyà parlarà a Bellaterra sobre El País que Volem

L’Assemblea Nacional de Catalunya de Bellaterra ha organitzat un sopar tertúlia per avuit dijous, 28 d’agost, a la plaça de Joan Maragall, en el qual hi participarà Jordi Manyà, membre de l’entitat ciutadana El País que Volem (EpqV) i responsable de la seva campanya. En el decurs del mateix, un cop finalitzada la intervenció de Manyà, els assistents podran dir la seva, preguntar i aportar les seves idees.

Societat
La piscina del Turonet, una de les ofertes per remullar-se a Cerdanyola

Piscines on remullar la calor dels darrers dies d'agost a Cerdanyola

Cerdanyola disposa de diferents piscines on poder refrescar-se durant aquests darrers dies calorosos d’agost sense haver de sortir de la ciutat. La majoria ofereix també abonaments de temporada i altres serveis com restauració o zones d'esbarjo.