Societat
Cartell del concert de la Marató

Cap de setmana solidari i nadalenc a la ciutat

Cerdanyola Solidària amb la Marató, el Cerdanyola Coopera o els tradicionals Pastorets seran algunes de les activitats destacades en una agenda de cap de setmana molt nadalenca i solidària.

Politica
El portaveu del grup municipal del PSC i regidor de Finances, Francisco Ortiz

El PSC es felicita per un pressupost centrat en les persones i que deixarà un deute municipal a la baixa en 22’8 milions

El PSC creu que el pressupost de 57.385.312 euros aprovat de manera definitiva al Ple de desembre té un clar perfil social, amb un 31% del mateix dedicat a l’atenció a les persones; permet realitzar inversions, gràcies en part a les liquidacions de l’ICIO i excedents de la Iniciativa Urban; demostren la solvència financera de l'Ajuntament, que acabarà el 2015 amb 22’8 milions de deute, el segon més baix a la província de Barcelona entre els municipis del seu rang.

Cultura
Camí de Justícia

Desè aniversari del Camí de Justícia i 100 funcions del 'Pedra i sang'

El Camí de Justícia celebra aquest cap de setmana el seu desè aniversari. L’itinerari nocturn que recrea el recorregut que l’any 1350 va fer el noble cerdanyolenc Berenguer de Saltells per assassinar a l’Abat Ramon Arnau de Biure de Sant Cugat arriba aquesta nit de divendres a la seva desena edició. L’itinerari, així com la representació teatral de l’obra Pedra i sang, que arriba a les 100 funcions, diversos tallers medievals a Cerdanyola i Sant Cugat i l’elaboració d’un còmic i una maqueta que expliquen els fets, seran algunes de les activitats destacades d’aquest aniversari.