Societat
Els nens participen i aprenen en la jornada d'avui

Sant Jordi pren les places

La festa cívica de la Diada de Sant Jordi ha pres avui les places de la ciutat amb l'abat Oliba, Francesc Layret i Josep Viladomat com a grans espais de trobada ciutadana en què el llibre i la rosa esdevenen les justificacions per gaudir d'una jornada de germanor social.

Cultura

Els autors locals presenten un aparador literari força divers

Els instants de la vida quotidiana que acaben sent decisius, la reivindicació del paper de la dona en els canvis del món al llarg de la història, la millor manera d’explicar a un nen com viure el dol, la veritat novel.lada del bandolerisme català, la construcció de la memoria o versos entre escletxes són alguns dels temes que aborden les novetats literàries d’autors locals en aquest Sant Jordi. Isidre Grau, Maribel Cárdenas, Xusa Serra, Sílvia Fernández, Eduardo Ruiz o Miquel Sánchez són alguns dels escriptors locals que presenten novetat aquest 23 d’abril.

Cultura

Un Sant Jordi sense favorit literari

Les llibreries són les ermites on vetlla armes Sant Jordi el 23 d’abril, els refugis dels que roden per móns imaginaris i, per què negar-ho, aquella botiga estranya que ven aparells que no s’endollen enlloc a la que has d’entrar si vols quedar bé en una diada tan assenyalada. A Cerdanyola n’hi ha unes quantes i permeten un recorregut per algunes de les pàgines de la nostra vida.

Més titulars ...