Societat
Els membres del Consell, titulars i suplents, amb l'alcaldessa i la regidora d'Educació

Es constitueix el Consell d'Infants com a eina de participació dels nens i nenes en la vida de la ciutat

El Consell, que funcionarà com a òrgan assessor de l’alcaldia, treballarà les propostes que sorgeixin del propi consell així com els encàrrecs que els pugui fer el govern municipal

Cultura
Care Santos és una de les escriptores més exitoses del 2014

Care Santos tancarà Desig de xocolata amb un nou capítol

Care Santos tancarà amb un nou capítol els tres relats que explica a la novel.la 'Desig de xocolata' davant les peticions dels lectors de tancar una d'aquestes històries de forma més definitiva. Així ho explicava ahir l'autora en la presentació de la seva novel.la, premi Ramon Llull 2014, en el marc del cicle literari Cafè amb lletres de Cerdanyola.

Economia
La regidora d'Habitatge, Maria Reina.

Oberta una línia de subvencions per a rehabilitacions d'habitatge

L’Ajuntament ha posat un servei d’atenció al públic al Servei d’Urbanisme, els dimarts de 12 a 14 hores, per informar abastament de la línia de subvencions endegada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en quatre àmbits de rehabilitació d’habitatge: conservació, eficiència energètica, accessibilitat i habitabilitat. Les subvencions cobreixen d’un 35 a un 50% de les obres i un màxim de 4.000 euros, segons el cas, i l’Ajuntament ha designat els sectors Pollancres i Bonasort – Passatge Pirineus zones d’actuació prioritària, amb un increment de fins el 10% de la subvenció.