Esports
PEM Guiera

La Federació d'Handbol dóna conformitat a l'acord del PEM Guiera

La Federació Catalana d'Handbol ha comunicat la seva conformitat amb la proposta de resolució de contracte de gestió del Parc Esportiu Municipal (PEM) Guiera aprovada per l'Ajuntament de Cerdanyola. La federació, però, afirma que ni Bankia ni Institut Català de Finances –els seus principals creditors- no han prestat conformitat. La federació indica que aquesta informació prové "de font fidedigna, però sense certificació fefaent".

Politica
El portaveu del grup municipal del PP, Manuel Buenaño

El PP es felicita per la resolució de contracte del PEM Guiera proposada per l'Ajuntament

El PP afirma que gràcies a la seva intervenció el govern municipal va presentar una proposta de resolució de contracte del PEM Guiera que ha permès a l’Ajuntament estalviar 1 milió d’euros. A l’espera que Bankia, Institut Català de Finances i Federació Catalana d’Handbol donin o no la seva conformitat a l’acord plenari, el PP considera que l’Ajuntament ha acabat fent el que s’havia de fer i que si no hi ha conformitat ja decidirà el jutge de lo mercantil.

Politica
La gent comença a omplir la plaça de Francesc Layret

Centenars de ciutadans es mullen per la consulta

Més de 300 persones van desobeir la pluja per concentrar-se davant l’Ajuntament i protestar contra la suspensió cautelar de la consulta del 9N dictada pel Tribunal Constitucional. Un representant de Cerdanyola per la Independència – ANC Cerdanyola va llegir un manifest criticant el que consideren total dependència del poder judicial al poder executiu i el poc respecte que tenen els poder públics espanyols per les regles democràtiques.

Més titulars ...