Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Desplaçament complicat a Segorbe

Desplaçament complicat a Segorbe

25 de febrer de 2022 a les 11:08

L'equip de Santi Lara cercarà la victòria a Segorbe (Castelló) en un pavelló on va sumar el triomf en les darreres dues visites. Els de Santi Lara volen continuar amb la ratxa de victòries que van començar el passat dissabte davant el Contestano d'Alcoi.

CD FS Segorbe i Cerdanyola FC afronten el partit amb els mateixos objectius, sumar la victòria. Els de Castelló per sortir de la zona de descens i els de Cerdanyola per assegurar, més aviat que tarda, la permanència en la categoria.

Els jugadors castellonins estan més necessitats que els de Cerdanyola. El de Segorbe ocupen l'onzena posició del grup amb 21. I en l'última jornada van caure a Sabadell davant el Club Natació per 4 a 3.

Per la seva banda, els de Santi Lara es van retrobar amb la victòria el passat dissabte davant el Contestano d'Alcoi (6-2), i van trencar una ratxa de tres encontres sense guanyar. Amb 29 punts es troben en la novena posició del grup, però encara no han assegurat la permanència. Pel partit l'equip recupera Bernat Batllori, que no va estar en el partit de Copa Catalunya contra el Parets. 

El partit no serà gens fàcil, ja que els sogorbins voldran fer-se forts al seu terreny de joc, i a més al partit de la primera volta van complicar-li la victòria als verds que es van imposar per un ajustat 3 a 2.

El matx es disputarà el dissabte a partir de les 17:30 hores i Cerdanyola Ràdio (105,3 FM o Cerdanyola.info) hi serà en directe per dur a terme la retransmissió.