Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • 15.000 persones van visitar el recinte comercial de Firestoc
15.000 persones van visitar el recinte comercial de Firestoc

15.000 persones van visitar el recinte comercial de Firestoc

11 d'octubre de 2004 a les 0:00

Prop de 15.000 persones van passat per la Fira de l’Estoc realitzada el diumenge, 3 d’octubre, al parc del Turonet, segons les primeres dades facilitades des de l'Ajuntament. La tretzena edició de Firestoc va comptar finalment amb la participació de 31 establiments de la ciutat, amb un total de 38 tendals, cosa que suposa un considerable augment de participació respecte a la tardor passada. Cal destacar la presència de quatre establiments nous, corresponents als sectors de moda infantil, merceria, perruqueria i animals de companyia.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola fan una primera valoració molt positiva de la jornada, "a l’espera de la reunió de valoració" a fer amb els participants en la fira.

En aquesta edició s’ha seguit potenciant els aspectes lúdics, en la línia de consolidar Firestoc com la festa del comerç local. Els més petits s’han trobat amb una piscina de boles inflable i amb un espai de joc, aquest últim a càrrec de Pequemón, ludoteca de la nostra ciutat. També ha destacat la presència per primer cop d’un simulador de vol que ha atret gent de totes les edats. A més, tres escoles de ball de la ciutat -Espai de ball, Roger's i L'art- van oferir unes espectaculars exhibicions de la seva feina.

Novament, en aquesta edició de Firestoc, sis alumnes de cicles formatius de comerç de l’IES Jaume Mimó, ha col·laborat amb l’Ajuntament en el desenvolupament de la fira fent el recompte d’assistents i recollit les impressions de 303 visitants, mitjançant unes enquestes que actualment s’estan analitzant per donar a conèixer els resultats més destacats.