Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • 180 comerços repartiran euros, xuxes i pernils durant Nadal
180 comerços repartiran euros, xuxes i pernils durant Nadal

180 comerços repartiran euros, xuxes i pernils durant Nadal

12 de desembre de 2002 a les 0:00

La Federació de Comerç i Serveis de Cerdanyola ha presentat aquest matí la primera campanya de Nadal que realitza des de la seva constitució i que compta amb el suport de 180 comerços i empreses de la localitat. La campanya Euros, xuxes i pernils per Nadal a milers tindrà un cost de 18.000 € consistirà en la distribució entre els compradors de 36.000 butlletes amb diferents premis.

La campanya comptarà amb el suport informatiu de tres torres de 4 metres d'alçada on es farà publicitat d'aquesta iniciativa i de la temporada de rebaixes i que s'instal.laran a la carretera de Barcelona, la plaça de l'abat Oliba i la plaça Viladomat. El president de la Federació de Comerç i Serveis, Jordi Morera, indica que aquesta iniciativa serà "una experiència pilot" de cara a decidir si es mantenen o no en el futur de manera permanent.

Francesc Rodríguez, dinamitzador de la federació comercial, remarca que aquesta és la primera vegada que l'entitat realitza una campanya d'aquestes característiques en una època comercial tan important com el Nadal.

Els consumidors afortunats amb un dels 180 pernils que es repartiran l'hauran de recollir el dia 21 de desembre a les 17 hores a la plaça Viladomat; els que rebin xuxes de premi hauran de participar en el Caga Tió a la plaça de l'Església els dies 22 i 23 de desembre; i els que rebin butlletes premiades amb euros els podran bescanviar per vals de compra als establiments associats en la federació.