Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • 30 paradistes per a una Fira Comerç pensada per a les famílies
30 paradistes per a una Fira Comerç pensada per a les famílies

30 paradistes per a una Fira Comerç pensada per a les famílies

16 de setembre de 2021 a les 8:02

Una trentena de comerços, establiments de restauració i empreses de serveis de Cerdanyola participaran aquest diumenge, 19 de setembre, a la V Fira Comerç. El parc del Turonet acollirà el que vol ser un aparador de l’atractiu comercial de la ciutat, però també un espai perquè les famílies passin una bona estona, ja que hi haurà un escenari per a actuacions i jocs gegants per a la canalla.

La V Fira Comerç, que organitza Cerdanyola Comerç i Serveis amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, vol donar a conèixer a la ciutadania els productes i serveis d’excel·lència que es presten al teixit comercial i d’hostaleria de Cerdanyola. De 10 a 15 hores i de 17 a 20 hores, la fira vol esdevenir un espai d’oci familiar i un aparador pels més de 30 paradistes que hi participaran. Segons confirma Xavier Olivé, president de l’associació organitzadora, hi haurà representat un ampli ventall del teixit econòmic local amb productes i serveis que aniran des dels complements de moda, la cultura, els serveis de salut, serveis d’informació, alimentació o els serveis per les mascotes, entre altres productes. Tres locals de restauració permetran reposar forces al recinte firal.

La recuperació de la Fira Comerç no ha permès fer-la, no obstant això, al seu escenari habitual a l’entorn de l’Abat Oliba, ja que el compliment dels protocols sanitaris ha aconsellat traslladar-la a un escenari amb més espais com és el parc del Turonet on hi haurà control d’aforament i una entrada que enllaçarà amb un recorregut per les parades i la sortida, a més de seguir les mesures de seguretat i higiene.

Xavier Olivé indica que la fira també és una oportunitat per celebrar la millora de la situació de la pandèmia i que el sector ha passat moltes dificultats, però continua tenint dinamisme, múscul i força.

Bones expectatives per a l'últim trimestre

Olivé es mostra convençut que el comerç local va aguantar prou bé el cop inicial de la pandèmia amb el confinament i la restauració va patir més però l’ús de terrasses també ha permès aguantar. El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, de fet, creu que en aquesta pandèmia la ciutadania ha respost molt bé i s’ha fet més seu el teixit comercial de la ciutat, mentre els professionals han actuat amb molt rigor en el seguiment de les mesures de seguretat sanitària.

Xavier Olivé espera que, si l’evolució de la pandèmia és positiva, el tercer trimestre de l’any sigui molt positiu per al comerç local i el consum augmenti.

La V Fira Comerç es celebrarà diumenge, 19 de setembre, al parc del Turonet. L’horari serà de 10 a 15 hores pel matí i de 17 a 20 hores per la tarda.