Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • 500 persones participen a la Marató de 24 Hores de Lectura
500 persones participen a la Marató de 24 Hores de Lectura

500 persones participen a la Marató de 24 Hores de Lectura

23 d'abril de 2002 a les 0:00

Més de 500 persones participaran enguany a la Marató de 24 Hores de Lectura de Cerdanyola, dedicades en aquesta segona edició a la figura del poeta Miquel Martí i Pol, Doctor Honoris Causa per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) , que es tancaran a les 19 hores a la plaça de l'abat Oliba. Aquesta participació supera àmpliament les 398 persones que
van llegir l'any passat en la primera edició, dedicada a Pere Calders. Bona part dels participants a la marató lectora pertanyen a 42 entitats i col·lectius de la ciutat i als centres docents ¡ de primària i secundària de la població. Es dóna la circumstància que moltes d'aquestes escolen realitzen els programes de dinamització lectora que s'hi fan des de fa 12 anys a través de l'entitat Projecte ELE col.lectiu que es responsabilitza tècnicament de les 24 hores de lectura, que organitza l'Ajuntament.
En aquesta segona edició de la marató s'han consolidat iniciatives com el capítol dedicat a altres llengües i cultures o la participació de les escoles. Durant tot el matí s'han duplicat els espais de lectura -a les places de l'abat Oliba i de Josep Viladomat- amb la participació dels col.legis i instituts, el que provoca que, en realitat, les hores de lectura siguin 33 i no 24.