Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • 580 estudiants faran la selectivitat aquesta setmana al campus de Cerdanyola
580 estudiants faran la selectivitat aquesta setmana al campus de Cerdanyola

580 estudiants faran la selectivitat aquesta setmana al campus de Cerdanyola

4 de setembre de 2023 a les 10:36

580 estudiants s'examinaran de les proves d'accés a la universitat en 5 tribunals al campus cerdanyolenc de la UAB. Les PAU es faran entre els dies 5 i 7 de setembre.

La durada dels exàmens de cada matèria és d'una hora i mitja. L'alumnat està convocat a les 8 h del dimarts, 5 de setembre, per a la comprovació de les dades. Tot seguit, a les 9 h, començaran a examinar-se amb la prova de llengua castellana i literatura.

Per tal de conèixer la situació de les facultats i quins són els mitjans de transport disponibles per arribar-hi podeu consultar la pàgina de mobilitat i transports del web de la UAB. El resultat de les proves es podrà consultar a partir del 18 de setembre al portal d’accés a la universitat.

Dues fases i notes sobre 14 punts

Les proves es divideixen en dues fases: la fase general, que és obligatòria i consta d'un total de cinc exàmens, i la fase específica, que és voluntària per a tots els perfils d'estudiants i serveix per apujar nota. En la fase general, els alumnes s'examinen de quatre matèries comunes (llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llengua estrangera i història) i una matèria a escollir que estarà vinculada a les matèries comunes d'opció: matemàtiques, llatí, fonaments de les arts o matemàtiques aplicades a les ciències socials.

En la fase específica, que poden fer tant els alumnes de batxillerat com els procedents de cicles formatius de grau superior, els estudiants poden examinar-se de fins a tres matèries de modalitat entre 21 assignatures. Amb les dues millors qualificacions, un cop ponderades, obtingudes en matèries vinculades als estudis que es vulguin cursar, es calcula la nota d'admissió, que pot arribar fins als 14 punts.