A cinquena ronda per la via ràpida Foto Núria Puentes.

A cinquena ronda per la via ràpida

23 de febrer de 2023 a les 8:38

El Cerdanyola FC es classifica a la següent ronda de Copa Catalunya de futbol sala després d'eliminar al Sant Andreu a Barcelona per 0 a 4, en un partit que s'ha acabat decidint a la segona part. El DMS de Sarrià serè el següent rival a la cinquena ronda.

Els de Santi Lara començaven dominant el partit, i amb nombroses ocasions però sense encert. També en part gràcies a la bona actuació del porter local Juan Antonio Pujibet. No ha estat fins al minut 19, que Bussi xutava de lluny i Jan desviava lleugerament per fer el 0-1 amb el que s'arribava al descans.

A la segona part, el Cerdanyola jugava amb una marxa més i ha volgut liquidar el partit aviat. Héctor i després Jan, han posat el 0-3. Al final del partit, amb el Sant Andreu amb el porter jugador, Adrian Hurtado sentenciava amb el 0-4 final.

A la següent ronda, el Cerdanyola visitarà el DMS de Sarrià, novament a Barcelona,  en la que serà la cinquena ronda d'aquesta Copa Catalunya.

AE Sant Andreu (0): Pujibet (P), Daniel, Abel, Agustí i Nil (C) - cinc inicials - José María (P), Pau, Gorka, Héctor, Adrià, David i Roger.

Cerdanyola FC (4): Ramon (P), Jordi, Amores, Héctor (1) i Jan (2) - cinc inicials - Adrian (P)(1), Gabi, Javi (C), Bernat, Ricardinho, Bussi i Dani.

Gols: 0-1 Jan (19'), 0-2 Héctor (30'), 0-3 Jan (41'), 0-4 Adrián (50').