Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

A trencar la mala dinàmica davant el SESE CBF Cerdanyola - SESE (Núria Puentes)

A trencar la mala dinàmica davant el SESE

26 de gener de 2024 a les 13:10

El CBF Cerdanyola rebrà la visita de la Secció Esportiva Santa Eulàlia (SESE) a Guiera. L’equip dirigit per Albert Roig arriba per aquest partit amb la necessitat de tallar una mala dinàmica de tres derrotes consecutives que fan perillar la situació a la classificació.

Actualment, el Cerdanyola és desè amb 6 victòries i 8 derrotes, només una posició per sobre de la zona dels llocs de descens, que es troben entre l'onzè i el catorzè classificat. Tot i un bon inici de quatre victòries en cinc primeres jornades, la dinàmica ha canviat totalment per un Cerdanyola ha anat baixant posicions a la taula. També en part condicionat per baixes importants com la d'Esther Murat, qui podria tornar a la convocatòria pel següent partit, l'equip necessita recuperar el màxim d'efectives davant el SESE.

 

L'equip barceloní viu un moment de forma molt diferent, és cinquè amb 9 victòries i 5 derrotes. En zona de play-off, buscarà sumar una victòria per seguir a la part alta de la taula. Tot i això, cal recordar que en la segona jornada el Cerdanyola s'imposaria al SESE per un ampli 52 a 70. De fet, els últims 3 enfrontaments directes han caigut del bàndol cerdanyolenc.

 

Ara a Guiera, el CBF Cerdanyola buscarà un nou triomf davant el SESE per recuperar la zona mitjana de la taula. El duel es disputarà el dissabte 27 de gener a les 17:45h al Parc Esportiu Municipal Guiera. L'enfrontament, corresponent a la jornada 15 de Super Copa Femenina, es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).