Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Abril Zamora s’estrena com a professora d’interpretació de la nova Operación Tri...
Abril Zamora s’estrena com a professora d’interpretació de la nova Operación Triunfo

Abril Zamora s’estrena com a professora d’interpretació de la nova Operación Triunfo

21 de novembre de 2023 a les 14:50

Operación Triunfo (OT), l’històric talent show musical, ha obert una nova etapa a Prime Video amb 18 cantants, Chenoa com a presentadora i l’actriu de Cerdanyola Abril Zamora com a professora d’interpretació. La gala 0 d'aquesta edició es va celebrar ahir amb la presentació de les 9 dones i 9 homes aspirants.

La nova etapa de l’històric programa televisiu del que van sortir noms com David Bisbal, Aitana, Manuel Carrasco, Pablo López, Edurne, Miki Núñez, Lola Índigo o la mateixa Chenoa, que en aquesta edició fa de presentadora, entre molts altres, ha començat per primera vegada a una plataforma, Amazon Prime Video, i no a una televisió generalista.

La petjada cerdanyolenca en aquesta edició del talent show ve de la ma de l’actriu, guionista i directora Abril Zamora que s’ha convertit en la professora d’interpretació de l’acadèmia d’OT que torna a dirigir Noemí Galera. Zamora, coneguda especialment per la seva participació en pel·lícules com La vida por delante i sèries com Vis a Vis o El desorden que nos dejas, a més de ser creadora de sèries com Todo lo otro -que també protagonitzava- o Señoras del (H)Ampa, pren així el relleu de noms com el de Los Javis o Àngel Llàcer en passades edicions.

Abril Zamora ha destacat el seu objectiu d’ajudar als concursants perquè la interpretació de les cançons sigui òptima, deixant al marge la creació d’altre contingut televisiu que pugui donar espectacle al marge de la música.

No és la primera ocasió en que Cerdanyola té presència a OT, destacant la participació de la cantant Sonia Poblet com a concursant l’any 2003 i la presència de Joan Carles Capdevila, professor de l’escola municipal de música Aulos, com a coach de veus en diverses edicions del programa.