Accident a Mallorca (8-7)

6 de febrer de 2022 a les 14:01

Els de Santi Lara perden un partit que guanyaven 2-5. Amb un final de primera part espectacular, i una segona part accidentada i precipitada, els verds no sumen i ja son 4 jornades en les quals només ha pogut sumar 1 punt.

No començava gaire bé el partit, i en dues accions aïllades, l'equip local posava primer el 1-0 amb una falta directa, i després el 2-0 en una errada defensiva. Però els verd-i-blancs reaccionarien mostrant la seva millor versió capgirant el resultat. Primer, Ricardinho retallava distàncies, i poc després, Álex Aguilar empatava el partit gràcies a una gran assistència d'Álex López (2-2). El Cerdanyola premia l'accelerador i Amores feia el 2-3 de falta directa, i poc després Bussi el 2-4 amb un gran xut sense gaire angle. Encara arribarien moltes més oportunitats d'ampliar el marcador i fer més mal als balears, però el pal i la falta d'encert feia que no es mogués el marcador per arribar al descans amb els dos gols d'avantatge.

Semblava tenir el Cerdanyola el partit totalment sota control, i a sobre, als pocs segons de la segona part, Javi Garcia s'animava a la festa i feia un gran gol d'acció individual (2-5). Però la festa acabaria aquí pels de Santi Lara, i començava el malson. Dos minuts després d'aquest gol del capità verd, els locals empataven el partit (5-5) fent 3 gols consecutius que els visitants no acabaven d'assimilar: un rebot mal refusat, una pèrdua d'últim jugador, i la precipitació en el porter jugador, canviaven totalment el partit. Necessitava l'equip de Lara recuperar el seu joc, i deixar enrere les precipitacions, però no va ser així i pocs minuts després rebia el 6-5 i el 7-5, que deixava gairebé KO als vallesans. Héctor Albadalejo retallava distàncies amb el 7-6, i el Cerdanyola tornava a controlar el partit amb moltes ocasions, que no acabaven materialitzant. En el darrer minut, de porter jugador, Amores perdia una pilota d'últim, i els locals mataven el partit amb el 8-6. Tindria temps Dani Alonso de fer el 8-7 a pocs segons pel final.

Una nova derrota dels de Lara, aquesta molt dura per com estava el partit al descans, que inexplicablement ha deixat escapar tres punts d'or davant d'un conjunt balear amb màxima efectivitat.

FITXA DEL PARTIT:

Muro Futsal (8): Tutus (P), Chiqui (C)(1), Junior, Guille (3) i Joan - cinc inicial - Yusi (P), Archer, Juanmi (2), Edu, Eusema (1), Nico i Mika (1).

Cerdanyola FC (7): Adrian (P), Javi (C)(1), Bussi (1), Héctor (1) i Amores (1) - cinc inicial - Aran (P), Aguilar (1), López, Bernat, Dani (1) i Ricardinho (1).

Gols: 1-0 Eusema (5'), 2-0 Mika (12'), 2-1 Ricardinho (13'), 2-2 Aguilar (15'), 2-3 Amores (16'), 2-4 Bussi (18'); 2-5 Javi (20'), 3-5 Juanmi (20'), 4-5 Juanmi (21'), 5-5 Chiqui (21'), 6-5 Guille (24'), 7-5 Guille (27'), 7-6 Albadalejo (30'), 8-6 Guille (38'), 8-7 Dani (39').