Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • ADD Distribucions Informàtiques firma un acord amb una multinacional de serveis
ADD Distribucions Informàtiques firma un acord amb una multinacional de serveis

ADD Distribucions Informàtiques firma un acord amb una multinacional de serveis

17 de juliol de 2002 a les 0:00

L’empresa ADD Distribucions Informàtiques, ubicada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), i GE Capital Information Technology Solutions han firmat un acord de col.laboració amb l’objectiu desenvolupar activitats per a potenciar la productivitat de les solucions Internet/Intranet dins les grans corporacions. Aquest conveni s’emmarca dins els acords que ADD du a terme amb els principals integradors de les noves tecnologies.
Segons Florencio Martínez, Director Comercial d’ADD Distribuciones Informáticas, l’acord amb GE Capital IT Solutions facilita els mitjans necessaris perquè les empreses adaptin els seus models actuals de negoci al e-business mitjançant els Web Services Extendidos.
Els responsables del PTV destaquen que ADD DI, companyia especialitzada en solucions basades en les noves tecnologies i majorista d’un alt valor afegit, ofereix serveis d’instal·lació, manteniment, suport tècnic, formació i màrqueting corporatiu. Oracle, Packeteer, Trend Micro, Citrix y Check Point es troben entre els fabricants que ADD DI representa a Espanya.
D’altra banda, GE Capital IT Solutions és una companyia de serveis amb presencia a nivell europeu a Alemanya, Àustria, Dinamarca, Països Nòrdics i Portugal. Les seves activitats a Espanya es van iniciar ara fa cinc anys.