Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Afectacions a la mobilitat per la Festa Major del Roser de Maig
Afectacions a la mobilitat per la Festa Major del Roser de Maig Afectacions a la mobilitat per la Festa Major del Roser de Maig

Afectacions a la mobilitat per la Festa Major del Roser de Maig

3 de maig de 2023 a les 10:20

Entre avui dimecres 3 i el dilluns 9 de maig i amb motiu de les activitats de la Festa Major del Roser de Maig alguns carrers de la ciutat es veuran afectats i es tallarà la circulació per ells o totalment.

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès informa de les afectacions a la mobilitat que es produiran durant la Festa Major.

Fira d’atraccions

Amb motiu del muntatge de la Fira d’Atraccions, des del dimecres 3 de maig el passeig d’Horta estarà tallat des dels carrers de Pizarro i Mont fins al carrer d’Avenir. La Fira estarà instal·lada fins el dilluns 8 de maig.

Parc del Turonet

El divendres 5 de maig, a les 20 h, es farà el primer tall de la plaça de l’Estatut i trams adjacents de la ronda de Cerdanyola i l’avinguda de la Primavera. La circulació en aquest tram es reobrirà a les 4 h de la matinada del dissabte. Aquest tall es repetirà les nits de dissabte 6 i diumenge 7 de maig.

Mercat Modernista

El Mercat Modernista quedarà instal·lat a l’avinguda de Sant Iscle, plaça de l’Abat Oliba i carrer de Sant Martí entre el divendres 5 de maig i el diumenge 7 de maig a la nit. Per aquest motiu, l’avinguda de Sant Iscle, entre la plaça de l’Estatut i el carrer de Cervantes, quedarà tallada al trànsit des del divendres 5 de maig a les 10h fins el diumenge a la nit.

El Mercat Modernista s’ampliarà el dissabte 6 i diumenge 7 de maig, ocupant també el carrer de Francesc Layret, entre els carrers d’Ave Maria i la plaça de l’Abat Oliba. Aquest tram es reobrirà també el diumenge 7 de maig a la nit.

Parc Xarau

El passeig de la Riera estarà prohibit circular i estacionar des del divendres 5 de maig fins al dilluns 8 de maig

Activitats itinerants

Les activitats itinerants (Correfoc, Cercaviles, etc.) afecten els recorreguts alternatius d'autobusos i poden ocasionar afectacions parcials quan el seu pas coincideixi amb el transport públic. També poden afectar a l’estacionament de vehicles en les vies per les que transcorren. Són les següents:

Cercavila de Bèsties de Foc: dissabte 6 de maig a les 12 hores (recorregut: parc Xarau, pg de la Riera, carrer de Sant Anna, plaça d’Enric Granados, carrer de Francesc Layret, avinguda de Sant Iscle, carrer d’Altimira, carrer de Lluís Companys, carrer de Francesc Layret, carrer del Foment, passeig de la Riera i parc Xarau).

Tabalada colla Vilafranca del Penedès: dissabte 6 de maig a les 18h (recorregur: plaça de Sant Ramon, carrer de Sant Casimir, carrer de Santa Marcel·lina, carrer de Sant Antoni, carrer de Sant Ramon, carrer de Sant Casimir i plaça de Sant Ramon.

Correfoc: dissabte 6 de maig a les 21:30 hores (recorregut: carer de Sant Ramon cantonada carrer de Sant Daniel, carrer de Sant Casimir, carrer de Santa Marcel·lina, passeig de Cordelles fins a plaça de Francesc Layret).

Matinades amb els Trabucaires: diumenge 7 de maig a les 8:30 hores (recorregut: plaça de Josep Viladomat, avinguda de Catalunya, carrer de Francesc Layret i plaça de l’Abat Oliba)

Cercavila de Gegants: diumenge 7 de maig a les 11:30 hores (recorregut: parc del Turonet, avinguda de la Primavera, avinguda de Catalunya, carrer de Francesc Layret, carrer de Lluís Companys, plaça de l’Estatut i parc del Turonet).

Entre el divendres 5 de maig i el dilluns 8 de maig, les línies d'autobusos urbanes i interurbanes es veuran també afectades pels diferents talls. Es poden consultar els horaris i itineraris a https://www.moventis.es/es/lineas-horarios