Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Opinió

Agraïment per al personal sanitari del Parc Taulí

10 d'octubre de 2020 a les 12:23

Aquests dies he estat ingressat una setmana a l’Hospital Taulí, 4 dies en Urgències i 3 a la segona planta de l’edifici de l’Albada

Vull expressar el meu profund agraïment a tot el personal sanitari (camillers, auxiliar, infermeria i metges i metgesses) pel tracte tant professional com humà que he rebut. Molta gent jove, amb d’altre amb experiència, que saben tenir un tracte empàtic i respectuós amb tots els malalts, aconseguint fer més passables les malalties.

A les dificultats existents avui, per un excés de malalts per aquesta maleïda pandèmia, que posa molt en tensió el recursos (en forma de llits disponibles i altres) i sobretot en l’extraordinari esforç humà del personal sanitari, cal un reconeixement a la seva tasca, que no sempre es produeix.

La petita nota discordant es que en l’ambulatori de Canaletes, on se’m va adreçar urgentment des del telèfon a les 13,45, arribant a les 13,55, vaig esperar tota una hora perquè els metges d’urgències dinen de 14 a 15, hora en que em van atendre. Suggeriría que això es gestionés millor i no hi hagi que esperar una hora cap malalt en la sala d’espera. 

Jordi Mena