Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Ajuntament i Creu Roja mostren la voluntat de reforçar els programes per a col·l...
Ajuntament i Creu Roja mostren la voluntat de reforçar els programes per a col·lectius vulnerables

Ajuntament i Creu Roja mostren la voluntat de reforçar els programes per a col·lectius vulnerables

13 de setembre de 2023 a les 10:28

L’entitat vol reforçar projectes adreçats a col·lectius vulnerables com la gent gran, els joves i els infants i el govern municipal destaca la importància de consolidar accions d’una ONG que fa un gran treball social.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i la regidora d’Acció Social, Sonia Rodríguez, s’han reunit amb la nova presidenta de l'Assemblea de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada i Reixac, Vega Navarro, i el gerent de l’entitat, César Martínez, per posar en comú els projectes que Creu Roja desenvolupa a Cerdanyola sobre pobresa, col·laboració i cooperació civil, entre d'altres.

L’entitat ha traslladat a l'alcalde la voluntat de reforçar la col·laboració sobretot en projectes i programes adreçats a col·lectius vulnerables com la gent gran, els joves i els infants. Carlos Cordón manifesta que "La nostra voluntat és mantenir i consolidar les accions que tenim en marxa amb l'entitat, que fa un gran treball social a la ciutat".

Actualment, l'Assemblea de la Creu Roja Cerdanyola, Ripollet, Montcada disposa de 3.000 socis i sòcies i 400 persones voluntàries que col·laboren en algun dels 40 projectes que tenen un funcionament i que permeten atendré a més de 9.000 persones a l'any. I l'objectiu és continuar creixent i millorant sobretot "en les relacions amb les institucions i empreses col·laboradores i en millorar les ajudes als col·lectius vulnerables i doblement vulnerables" destaca Vega Navarro, la nova presidenta. Navarro, voluntària de l'assemblea que ha participat activament en diferents projectes de l'entitat en els darrers anys, ocupa el càrrec des del juliol quan va reemplaçar a Santiago Morera, qui ocupava el càrrec des de 2015.

El comitè local de la Creu Roja a Cerdanyola, Ripollet i Montcada està format per voluntariat de les tres poblacions i va sorgir del procés electoral dut a terme el passat hivern. El nou comitè el formen per Vega Navarro (presidenta), Inmaculada Salguero (secretària), Sergio Cantos (director de joventut), Iván Garnelo, Leonardo Pérez, Xavi Mir, Manuela Quiles, Juanjo Giménez, Jesús Codina (vocals).