Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Alba Lago, Esther Murat i Genís Tena, a l’All Stars de Super Copa Catalunya
Alba Lago, Esther Murat i Genís Tena, a l’All Stars de Super Copa Catalunya El basquet de Cerdanyola tindrà triple representació a l'All Star

Alba Lago, Esther Murat i Genís Tena, a l’All Stars de Super Copa Catalunya

25 de gener de 2024 a les 11:58

Els cerdanyolencs Genís Tena, Esther Murat i Alba Lago representaran els equips de l’Est a l’All Star de la Super Copa que es celebrarà el diumenge 11 de febrer -16.30 hores el femení i 19 hores el masculí- al pavelló Marina Besòs de Sant Adrià del Besòs.

Alba Lago i Esther Murat, jugadores del Promoviatges CBF Cerdanyola, i el jugador del CB Cerdanyola al Dia, Genís Tena, formaran part de la conferència Est que competirà amb el de l’Oest per mirar d’endur-se el trofeu de l’All Stars de Super Copa Catalunya 2024.

Les conferències estan configurades per 12 basquebolistes, fruit d’una votació entre capitans i entrenadors de la categoria. Cada conferència, integrada per 7 equips de la lliga, estarà dirigida per 2 entrenadors de la categoria, que també han estat triats pel mateix procés de selecció.

Un any més, aquesta festa del Bàsquet Català i de la Super Copa es televisarà per streaming a través de la plataforma La Xarxa+.