Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Altra Democràcia és Possible denuncia discriminació de la Junta Electoral
Altra Democràcia és Possible denuncia discriminació de la Junta Electoral

Altra Democràcia és Possible denuncia discriminació de la Junta Electoral

7 de maig de 2003 a les 0:00

La candidatura d'Una Altra Democràcia És Possible (UADEP) a Cerdanyola ha denunciat un tracte discriminatori i desigual per part de la Junta Electoral de zona després que aquest organisme hagi demanat als integrants d'aquesta candidatura a Cerdanyola, Sant Quirze i Sabadell que retirin el logotip de la seva formació i hagi paralitzat la impressió de les paperetes electorals d'aquestes llistes. Els responsables d'UADEP de les tres poblacions ja han presentat recurs contra aquesta decisió de la Junta Electoral de Sabadell.

Segons indica Ferran Restrepo, cap de llista d'UADEP a Cerdanyola, indica que la Junta Electoral de Sabadell afirma que el logotip de la seva candidatura "no és acceptable" i que si no es presenta una nova imatge de la formació les paperetes electorals pel dia de votació apareixeran sense logotip.

Els integrants d'UADEP, que ja han presentat recurs, es mostren preocupats perquè si la situació es manté es poguessin "reunir indicis de delicte electoral" perquè la Junta Provincial de Barcelona, superior jeràrquicament a la de Sabadell, "no ha dit res i això vol dir que accepta" el logotip.

Restrepo manifesta que és "trist presenciar actes de censura" davant l'originalitat legítima de la nova candidatura i apunta que l'acte de la Junta Electoral de Sabadell sembla que vol "anular l'originalitat, la diversitat, les alternatives". Els responsables d'UADEP consideren que mesures com aquesta són les que fan consolidar ràpidament aquest col.lectiu ja que "estem fins a dalt d'imposicions discriminatòries" que fomenten les desigualtats socials.