Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Altra democràcia és possible es presenta per debatre idees i no enfrontaments
Altra democràcia és possible es presenta per debatre idees i no enfrontaments

Altra democràcia és possible es presenta per debatre idees i no enfrontaments

9 de maig de 2003 a les 0:00

Una Altra Democràcia És Possible (UADP), una de les grans novetats d'aquests comicis locals, iniciava la seva campanya electoral amb l'enganxada de cartells a la plaça de l'abat Oliba i el desig de fer arribar a la ciutadania el seu missatge polític amb una candidatura encapçalada a la nostra població per Ferran Restrepo, a qui acompanyaven en aquest primer dia de campanya els integrants de la llista.

El cap de llista d'UADP manifestava en l'inici de campanya que esperava que aquest període "es centri en l'explicació de les diferents propostes" i destacava que la seva formació en cap cas entrarà "en enfrontaments o desqualificacions, sinó només en l'explicació del nostre missatge".

UADP centrarà la campanya en la realització d'actes informatius puntuals destinats a promoure la participació, tot i que no descarta alguna sorpresa tenint en compte que són "una candidatura espontània".

Restrepo, que ahir vivia l'inici de la seva primera campanya electoral com a candidat, destacava la il.lussió amb que la seva candidatura viu aquests dies com una "festa reivindicativa de què una altra democràcia és possible".