Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

Anabel Plans, candidata del PP a l’alcaldia de Cerdanyola

Anabel Plans, candidata del PP a l’alcaldia de Cerdanyola

30 de gener de 2023 a les 9:57

L’actual regidora del Partit Popular (PP) a l’Ajuntament de Cerdanyola serà la candidata a l’alcaldia de la ciutat en les eleccions municipals de maig. Els populars defensen la necessitat de ser claus en la governabilitat de Cerdanyola perquè l’Ajuntament s’ocupi dels problemes reals de la ciutadania.

Anabel Plans subratlla que el PP és “l'única alternativa de centredreta al govern d'esquerres de Cerdanyola”, un govern del que assegura que “fa temps ha donat l'esquena als problemes reals dels veïns" ja que “s´ha oblidat de la seguretat, del manteniment de la ciutat” i dels benestar del veïnat.

La ja alcaldable popular referma que els seus compromisos amb Cerdanyola “seran els que sempre ha mantingut el Partit Popular per millorar la qualitat de vida dels habitants de la ciutat: millorar la seguretat i reduir la delinqüència, actualment desbocada”. Per a Anabel Plans, l'Ajuntament ha de ser “el pitjor malson per als delinqüents i el millor aliat per als veïns”.

En relació a l’espai públic, Plans assegura que el PP millorarà els carrers “amb un pla directe per millorar voreres, places, carrers i parcs i per descomptat, reduirà els impostos, especialment l'IBI (baixant-lo al mínim legal) així com reduirà els temps burocràtics per millorar l'atenció de l'administració local al ciutadà”.

Altres prioritats per a la candidata popular passen pel món de la salut, ja que considera indispensable millorar l'atenció primària de la ciutat i assegura que no s’aturarà “fins que la construcció de l'Hospital Ernest Lluch sigui una realitat".

Crítiques al govern

La candidata a l’alcaldia del PP critica l’actuació del govern de Cerdanyola, al que considera  “completament acomodat", i subratlla que la ciutat necessita “un PP amb una forta representació institucional per ser decisius en la governabilitat i treballar per oferir solucions als problemes reals dels veïns".

Anabel Plans defensa que els populars estan “recuperant novament la confiança de la gent, perquè som un partit que sap gestionar, que baixa impostos i crea llocs de treball”. L’alcaldable assegura que així “ho hem demostrat i la gent ho sap”. L’alcaldable insisteix que “Cerdanyola és la prioritat” i demana “deixar de banda controvèrsies ideològiques que només responen a interessos partidistes, que no serveixen per millorar les necessitats del dia a dia dels habitants del municipi”.  Plans apel·la al vot útil de la ciutadania i reclama que es concentri en el PP perquè ha demostrat que sap gestionar i que en els pitjors moments és l´únic capaç d´aportar solucions i oferir estabilitat”

Des del PP destaquen la capacitat de gestió d’Anabel Plans, regidora a l’Ajuntament de Cerdanyola i consellera comarcal al Vallès Occidental, i també la seva voluntat d'arribar a acords en benefici de les necessitats del veïnat i la ciutat. Els responsables populars indiquen que Plans és una política “ que sempre està a peu de carrer escoltant els seus veïns”.