Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Àngel Vázquez, candidat socialista a la presidència de l'EMD: "a Bellaterra el v...
Àngel Vázquez, candidat socialista a la presidència de l'EMD: "a Bellaterra el vot útil és el del PSC" Angel Vázquez, candidat del PSC a la presidència de l'EMD

Àngel Vázquez, candidat socialista a la presidència de l'EMD: "a Bellaterra el vot útil és el del PSC"

6 de febrer de 2023 a les 12:51

Àngel Vázquez serà el candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra apel·lant al vot útil de la ciutadania davant una última dècada perduda ja que considera que han passat 10 anys sense solucionar els problemes existents i creant-ne de nous.

Ángel Vázquez explica que es presenta a les eleccions per a la presidència de l’EMD perquè “tots hem tingut alguna vegada l’anhel de fer les coses millor” i perquè hi ha un amanera millor d’organitzar Bellaterra.

Vázquez subratlla que en l’última dècada “no hi ha hagut canvis a millor, al contrari, anem a menys” i creu que “Bellaterra està trista i això fa mal”. El candidat socialista apunta que “seguim amb els mateixos problemes de sempre, si no més, i les mateixes no solucions”.

El presidenciable socialista defensa que la “Bellaterra moderna ha de sortir del diàleg i el consens” facilitant una governabilitat que permeti avançar.

Seguretat, mobilitat i sanitat pública, eixos fonamentals

Àngel Vázquez destaca la necessitat “urgent” d’invertir en l’espai públic; fer el seguiment de la pròxima millora de l’enllumenat; apostar per la recollida de residus porta a porta també al Turó de Sant Pau; la neteja viària; evitar els botellons; i, molt especialment, els tres eixos fonamentals: la seguretat ciutadana, la mobilitat i la “necessitat d’una assistència sanitària pública al poble”, una qüestió en la que es compromet a utilitzar totes les eines polítiques possibles com a primera força al Parlament.

Per a Vázquez, totes aquestes qüestions fan veure que a Bellaterra el vot útil per a la ciutadania és el del PSC davant “projectes desdibuixats” impulsant una nova relació amb l’Ajuntament, que “ha de ser de tu a tu” i “amb ganes compartides de treure Bellaterra del forat en què es troba”.

En aquest sentit, l’alcalde de Cerdanyola i primer secretari del PSC, Carlos Cordón, ofereix una gestió “solvent” i “la millor de les relacions possibles entre institucions” perquè Bellaterra funcioni molt millor i deixant de bandes idees improvisades “per treure quatre vots”.

L’elecció d’Àngel Vázquez com a candidat a la presidència de l’EMD de Bellaterra es va aprovar per unanimitat ne l’assemblea celebrada pel PSC al Centre Cívic de Bellaterra, i seu de l’EMD, el passat divendres, 3 de febrer.