Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Angularis Hub construirà un edifici d'oficines al Parc de l'Alba de 7.400 m2
Angularis Hub construirà un edifici d'oficines al Parc de l'Alba de 7.400 m2 PDU del Centre Direccional

Angularis Hub construirà un edifici d'oficines al Parc de l'Alba de 7.400 m2

23 de desembre de 2022 a les 10:20

El Parc de l’Alba acollirà un gran edifici d’oficines d’Angularis Hub, una promotora immobiliària controlada per David Garrofé, exsecretari general de la patronal Cecot, l'enginyera Tech Engineering i Ruisánchez Arquitectes, segons informa avui el diari La Vanguardia.

El consorci urbanístic del Centre Direccional ha atorgat la primera llicència per construir un gran edifici d‟oficines. L'adjudicatari és Angularis Hub i segons explica el seu responsable, David Garrofé, s’ha dissenyat un edifici d'altes prestacions que vol ser la pedra angular de tot el Parc de l'Alba. Tindrà una capacitat de 7.400 m² i podrà acollir 500 treballadors entre espais d'oficines, coworkings i laboratoris d'innovació.

El conseller delegat calcula que l'edifici arrencarà la seva activitat a l'estiu del 2024 i indica que diverses empreses i institucions del Vallès ja negocien contractes de lloguer amb la companyia. La inversió total serà de 18,5 milions d’euros aportats a través de fons propis i crèdits bancaris. Segons remarca, una part dels diners es destinaran a la construcció de l'edifici i una altra part s'ha invertit en l'adquisició del sòl a una gran empresa constructora que es va veure obligada a subhastar el terreny perquè va entrar en concurs.