Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Anna Erra: “les dones hi som, hem aconseguit moltes millores, continuarem així i...
Anna Erra: “les dones hi som, hem aconseguit moltes millores, continuarem així i ningú ens arrugarà”

Anna Erra: “les dones hi som, hem aconseguit moltes millores, continuarem així i ningú ens arrugarà”

8 de març de 2024 a les 12:14

La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, ha participat en el tradicional Sopar de Dones Actives que organitza cada any Junts per Cerdanyola amb motiu de la celebració del 8M.

Una seixantena de dones es van trobar ahir a la nit en un sopar que arriba ja als seus 15 anys de vida amb l’objectiu de mostrar l’actiu que suposen aquestes dones per a la nostra ciutat i per a la nostra societat; un sopar de "Dones Actives" organitzat per Junts per Cerdanyola

La Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, va deixar ahir a Cerdanyola un missatge molt clar i rotund amb motiu del Dia Internacional de la Dona, “encara hi ha situacions que s’han de superar però anem avançant”, “les dones hi som, hem aconseguit moltes millores, continuarem així i ningú ens arrugarà, continuarem endavant”.

Segons Erra, encara queda molt camí a recórrer en la igualtat de drets, cal avançar en la desaparició de la violència masclista, en la desaparició dels murs que impedeixen a les dones aconseguir els mateixos llocs que els homes, es necessita que hi hagi dones en tots els àmbits i que hi hagi oportunitats per a totes.

Anna Erra considera que cal mantenir-se alerta per fer front als missatges de l’extrema dreta que poden suposar un pas enrere. És important “no preocupar-se sinó ocupar-se”, afirma la presidenta del Parlament.  És necessària una tasca de pedagogia i educació per a que els més joves entenguin que s’ha de reivindicar la igualtat i que aquesta educació sigui transversal i impliqui un pacte de país amb repercussió en tots els àmbits, segons Erra.

La presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà, assegurava que és un orgull poder arribar als 15 anys de celebració d’aquest sopar; un acte que “no volem perdre perquè és part del nostre actiu i ens fa créixer com a ciutat”.

Guimerà creu que cal continuar treballant i fent polítiques que afavoreixin que les dones “puguem viure lliures i sense pors”.

Galeria d'imatges