Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Anna Manso obrirà, amb ‘Un cor de neu’, el Cafè amb Lletres 2023
Anna Manso obrirà, amb ‘Un cor de neu’, el Cafè amb Lletres 2023 D'esquerra a dreta i de dalt a baix, Sònia Moya, Carla Simon, Espartac Peran, Martí Gironell i Anna Manso

Anna Manso obrirà, amb ‘Un cor de neu’, el Cafè amb Lletres 2023

3 de gener de 2023 a les 10:13

Un cor de neu serà el primer llibre protagonista del cicle literari Cafè amb Lletres el pròxim 19 de gener. A Anna Manso li seguiran en aquest primer semestre de l’any Espartac Peran amb Tres desitjos abans de morir; les poetes Sònia Moya i Mireia Calafell amb el recital A les teves mans; Martí Gironell amb El fabricant de records; i Clara Simón i Arnau Vilaró amb Alcarràs.

Anna Manso, escriptora i guionista, és la primera convidada al Cafè amb lletres de gener de 2023. Arribarà amb el llibre Un cor de Neu (La Magrana : 2022) sota el braç, la seva primera obra adreçada al públic adult. Es tracta d’una novel·la que gira entorn de la impossibilitat d'estimar quan encara hi ha ferides obertes. 19 de gener. 19 h. Biblioteca Central de Cerdanyola (Sala Enric Granados).

El periodista Espartac Peran ens proposa per al febrer el llibre Tres desitjos abans de morir (La Magrana : 2022). Un llibre farcit de converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell. 9 de febrer. 19 h. Biblioteca Central de Cerdanyola (Sala Enric Granados).

El mes de març ens durà la primavera i la poesia. Dues poetes, la cerdanyolenca Sònia Moya i Mireia Calafell regalaran a la ciutat la conversa – recital A les teves mans. Les escriptores recitaran versos dels seus llibres Silur (Meteora : 2019), de Moya, i Nosaltres, qui (La breu edicions : 2020), obra de Calafell. 23 de març. 19 h. Biblioteca Central de Cerdanyola (Sala Enric Granados).

L’abril serà el mes d’un vell conegut al Cafè amb lletres. Martí Gironell presentarà El fabricant de records (Columna : 2022), llibre guardonat amb el premi Prudenci Bertrana 2022. Hi trobarem el viatge fascinant i ple de peripècies del fotògraf ambulant Valentí Fargnoli, que en les primeres dècades del segle XX, amb la seva bicicleta, recorre el país retratant la vida des de la costa fins a la muntanya passant pels petits pobles i les grans ciutats. 20 d’abril. 19 h. Biblioteca Central de Cerdanyola (Sala Enric Granados).

El maig gaudirem d’un cafè amb lletres barreja de cinema i lletres. Es presentarà el llibre Alcarràs (La Magrana : 2022), creació de la directora del film homònim Clara Simón, i el coguionista Arnau Vilaró. Un viatge al cor d'Alcarràs -tot el que hi ha al darrere i al cor la pel·lícula- que recull el guió i la concepció de la pel·lícula que ja és al cim del cinema en català: com va ser pensada, definida i rodada. 18 de maig. 19 h. Biblioteca Central de Cerdanyola (Sala Enric Granados).

Totes les sessions es faran a les 19 h a la Biblioteca Enric Granados ( Sala d’Enric Granados). Entrada lliure. S’enregistraran i posteriorment es penjaran al canal de Youtube de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.