Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Antoni Peñarroya surt reforçat de les eleccions a la Cambra de Sabadell

Antoni Peñarroya surt reforçat de les eleccions a la Cambra de Sabadell

9 de maig de 2002 a les 0:00

L'actual president de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell i Comarca i candidat a la reelecció, Antoni Peñarroya, ha sortit reforçat de les eleccions dels 35 membres del Ple de la Cambra ja que, segons indiquen fonts d'aquest organisme, les votacions ""demostren un clar suport a la gestió"" dels últims 4 anys.
Peñarroya ha mostrat la seva satisfacció pel resultat electoral i per ""l'alta participació aconseguida"" i destaca que els vots emesos representen ""milers d'empreses que prèviament havien assolit el consens electoral en cada categoria i escollit als seus representants"".
La jornada de votacions, realitzada dimarts, va comptar amb la participació de 537 empreses de la demarcació -337 més que en les passades eleccions- que van emetre un total de 1.269 vots.
Pel que fa als sectors, el comunicat oficial de la Cambra sabadellenca indica que els comerciants van donar ""majoritàriament"" el seu suport a Antoni Maria Brunet, president de la Comissió de Comerç Interior, el que suposa ""la derrota"" de la candidatura alternativa presentada per la Federació de Comerciants de Sabadell.
Els 35 membres del nou Plenari de la Cambra de Sabadell escolliran el dia 30 als 5 representants de les dues llistes alternatives de les patronals Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca i Pimec-Sefes i el dia 14 de juny es procedirà a l'elecció del president i el comitè executiu de la Cambra.