Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Aprovada la convocatòria de subvencions per a activitats feministes i LGTBIQ+
Aprovada la convocatòria de subvencions per a activitats feministes i LGTBIQ+ Cartell

Aprovada la convocatòria de subvencions per a activitats feministes i LGTBIQ+

25 de maig de 2023 a les 9:59

El termini per sol·licitar les subvencions serà del 29 de maig al 9 de juny del 2023. Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament, a la seu electrònica de l’Ajuntament, mitjançant una instància genèrica.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès obre el període per a la concessió de subvencions per a la realització de projectes, programes o activitats destinades a promoure l’equitat de gènere i les diversitats sexuals i de gènere a Cerdanyola.

La convocatòria estarà del 29 de maig al 9 de juny del 2023 i les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament, a la seu electrònica de l’Ajuntament mitjançant una instància genèrica i adjuntant els models corresponents.

Les quantitats atorgades es destinaran a cobrir les despeses corresponents als projectes, programes o activitats que s’hagin realitzat en el termini comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2023. La quantitat econòmica destinada a aquesta convocatòria és de 5.000 €.

L'objecte de la convocatòria és la d'incentivar a les entitats registrades a Cerdanyola del Vallès a elaborar projectes, programes o activitats destinades a promoure l'equitat de gènere i la diversitat sexual, de gènere i família amb la finalitat de contribuir a millorar la qualitat de vida de les dones i les persones LGTBIQ+ del municipi.

El govern municipal convoca aquestes subvencions des de la Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ amb la intenció de donar impuls al teixit associatiu i al suport a la tasca de les entitats, considerades com una eina fonamental en la participació de la ciutadania en la vida del municipi.

Convocatòria de subvencions Feminisme i LGTBIQ+ 2023

Models de sol.licitud de subvencions Feminisme i LGTBIQ+ 2023

Models de justificació de subvencions de Feminisme i LGTBIQ+2023