Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

Aquest Nadal Cerdanyola té premi!

Aquest Nadal Cerdanyola té premi!

1 de desembre de 2022 a les 10:43

Cerdanyola Comerç i Serveis, Gremi d’Hostaleria i Ajuntament posen en marxa la campanya nadalenca Aquest Nadal Cerdanyola té premi!, amb un sorteig carregat de premis per la compra d’un import mínim de 10 euros a qualsevol dels establiments adherits

Cerdanyola Comerç i Serveis, Gremi d’Hostaleria i Ajuntament posen en marxa la campanya nadalenca Aquest Nadal Cerdanyola té premi!, amb un sorteig carregat de premis per la compra d’un import mínim de 10 euros a qualsevol dels establiments adherits.

La campanya Aquest Nadal Cerdanyola té premi! dura fins el 5 de gener de 2023 i té com a gran objectiu que la ciutadania faci les seves compres nadalenques als comerços de la ciutat. El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, explica que la mecànica per participar-hi és molt simple: al fer una compra per un valor mínim de 10 euros a qualsevol dels establiments adherits es demana una butlleta de participació, a la qual cal adjuntar el tiquet de compra justificatiu, i que es dipositarà a qualsevol de les urnes habilitades en diferents punts de la ciutat per entrar en un sorteig que es realitzarà el dia 7 de gener a la plaça de l’Abat Oliba.

Les urnes on dipositar les butlletes estan instal·lades als Mercats Municipals de Les Fontetes i de Serraperera, a les Galeries Torras i al Restaurant Racó de la Plaça, a més d’una urna gegant que s’instal·larà a la plaça de Francesc Layret. Per consultar les ubicacions, horaris i informació en general de la campanya, només cal visitar el web www.cerdanyolateprmi.cat.

El dissabte 7 de gener de 2023 es sortejaran tres premis de 6.000 euros cada un, en vals de 100 euros per gastar als establiments adherits a la campanya durant els dies 20 i 21 de gener en un mínim de 10 establiments. També hi ha dos premis de 1.000 euros per gastar als mercats municipals i diversos premis de 70 euros aportats pels comerços associats per gastar fins al 30 d’abril.

Antonio Castro, president de la Junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès, destaca que “es tracta d’una campanya molt interessant per a la ciutadania, la primera en molts anys que fan conjuntament Cerdanyola Comerç i Serveis i Gremi d’Hostaleria, unint esforços per fer una ciutat més atractiva i dinàmica”.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, volia agrair l’esforç conjunt de Cerdanyola Comerç i Serveis i Gremi per fer arribar a bon port una campanya com Aquest Nadal Cerdanyola té premi!, i animava a la gent “a gaudir d’unes festes que arriben sense restriccions, recuperant el somriure i la il·lusió per gaudir de la ciutat”.

Cerdanyola Comerç i Serveis compta amb 390 associats i uns 150 establiments més s’han adherit a la campanya, en el que el seu president, Xavi Olivé, veu com un exemple de com n’és d’important unir-se per enfrontar els temps de crisi.