Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Aquest Nadal comprar al comerç local de Cerdanyola pot tenir premi
Aquest Nadal comprar al comerç local de Cerdanyola pot tenir premi

Aquest Nadal comprar al comerç local de Cerdanyola pot tenir premi

20 de desembre de 2023 a les 12:30

L'associació Cerdanyola Comerç i Serveis dinamitza el comerç local amb la campanya Rasca i Guanya 'A ritme de Nadal' amb diverses iniciatives i activitats

Durant les festes de Nadal comprar al comerç local pot tenir premi amb el Rasca i Guanya 'A ritme de Nadal'. Per qualsevol compra, servei o consumició als establiments adherits a Cerdanyola Comerç i Serveis s'obtindrà un rasca rasca. Hi ha 4.500 euros repartits en 900 premis en butlletes rasca rasca valorades amb 5 € cadascuna. Les persones afortunades poden acumular tantes butlletes premiades com vulguin i descanviar-les a qualsevol dels establiments adherits a Cerdanyola Comerç i Serveis abans del 12 de gener.

Els vals que no siguin premiats permetran, omplint amb les dades la mateixa butlleta i participar en el sorteig d'un viatge a Madrid per veure el musical 'El Rey León'. Les butlletes per participar en el sorteig es poden dipositar a les bústies que hi ha als mateixos establiments abans del 5 de gener. El sorteig serà un acte públic i es farà el 12 de gener de 2024, a les 16 hores al local Màgic Pablo (carrer Sant Daniel, 15).

 

Arbres amb notes musicals

D'altra banda, l'associació de comerciants ha volgut enguany per partícips als més petits en la decoració dels seus establiments. Per això, ha repartit a les escoles de la ciutat unes notes musicals retallables perquè decorar-les pels infants i posteriorment acompanyats d'un adult penjar-les a qualsevol arbre dels diferents establiments adherits a Cerdanyola Comerç i Serveis. El nen o nena que participi rebrà com a recompensa per la participació un val rasca rasca.

 

Calendari d'Advent Musical

Cada dia, Cerdanyola Comerç i Serveis destapa una casella del seu calendari d'Advent virtual que es pot anar seguint al seu Instagram. A les 21 h obren una casella publicant una Story amb la cançó de Nadal del dia.