Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Arrenca la Final de Catalunya per edats 2024 Final de Catalunya per edats 2023 / Club d'Escacs Cerdanyola

Arrenca la Final de Catalunya per edats 2024

22 de març de 2024 a les 12:47

Aquest cap de setmana se celebrarà a Cambrils la Final del Campionat de Catalunya d'Edats a les categories sub-8 fins a sub-20. El Club d'Escacs Cerdanyola compta amb la participació de fins a 15 jugadors.

Des del 23 i fins al 28 de març, el Club d'Escacs Cerdanyola participarà en la Final del Campionat de Catalunya d'Edats entre les categories sub-8 fins a sub-20. El torneig, que tindrà lloc a Cambrils (Tarragona) comptarà amb la participació de més de 500 jugadors de diferents clubs de Catalunya.

 

Pel que fa al club cerdanyolenc, aquest tindrà presència al torneig amb un total de 15 jugadors a les categories sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16. Des de l'entitat, hi ha altes expectatives respecte als resultats que puguin obtenir els jugadors. Entre ells destaquen Júlia Pinyol i Laura Toquero, qui ja van aconseguir grans resultats l'any anterior, a més d'altres jugadors com Dan Clotet, Albert Fernández o Arnau Camps.

 

La Final de Catalunya per edats és també un torneig classificatori pel campionat d'Espanya que es jugarà a Salobreña, comunitat de Granada. El club d'Escacs de Cerdanyola espera tornar amb els objectius complets.