Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Arriba a Guiera el clàssic del Vallès Víctor Medina (Núria Puentes)

Arriba a Guiera el clàssic del Vallès

23 de febrer de 2024 a les 10:37

CB Cerdanyola i CB Ripollet es veuran les cares el dissabte 24 de febrer (19:30h) a Guiera. L’equip espera sumar el triomf contra un vell conegut en la jornada 17 de Super Copa Catalunya.

Arriba un dels partits més esperats de la temporada a Guiera. El CB Cerdanyola afrontarà la dissetena jornada de Super Copa Catalunya davant el CB Ripollet, un equip que es troba en una situació similar a la dels cerdanyolencs. Després de l’èpica victòria obtinguda la pista de CB Esparreguera (64-66), el Cerdanyola es troba dotzè a la taula amb 5 victòries i 11 derrotes. El Ripollet, per la seva banda, és novè amb 6 victòries i 10 derrotes. L’últim triomf dels ripolletencs va ser a la pista del Baricentro Barberà per una alta puntuació (91-85), que tallava també una mala dinàmica de derrotes dels locals. 

 

Pel que fa als precedents, el darrer duel directe entre tots dos equips, corresponent a la primera volta del campionat, va caure a favor del Ripollet (83-68). Per aquesta ocasió, l’equip dirigit per Xavi Riera espera poder oferir la seva millor versió a Guiera per tal d’endur-se la sisena victòria de Super Copa. 

 

El duel entre CB Cerdanyola i CB Ripollet es disputarà el dissabte 24 de febrer a les 19:30h de la tarda. El partit, corresponent a la jornada 17 de Super Copa Masculina, es podrà seguir en directe a Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).