Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Arriba el líder a Guiera CBF Cerdanyola - Joventut Les Corts (Núria Puentes)

Arriba el líder a Guiera

16 de febrer de 2024 a les 13:24

El CBF Cerdanyola rep la visita del Draft Gramenet, líder de Super Copa Catalunya, el dissabte 17 de febrer (17:45h) a Guiera. L’equip cerdanyolenc encadena dues victòries seguides i buscarà allargar la bona dinàmica contra el primer classificat.

Després de les victòries contra SESE i CB Igualada, el CBF Cerdanyola passa per un bon moment de forma a la lliga. Actualment, l'equip es troba en sisena posició a la taula amb 8 victòries i 8 derrotes, i voldrà mantenir les bones sensacions davant un dels rivals més potents de la categoria.

 

El Draft Gramenet té un balanç de 15 victòries i 1 derrota en les setze jornades de lliga disputades fins al moment. Aquesta derrota, però, va ser davant el Cerdanyola (49-55) en la quarta jornada de competició. El precedent favorable fa que les jugadores dirigides per Albert Roig es mostrin optimistes de cara al següent partit, sense oblidar que davant tindran el líder en solitari de la Super Copa Catalunya.

 

El partit entre CBF Cerdanyola i Draft Gramenet es disputarà el dissabte 17 de febrer a les 17:45h de la tarda a Guiera. Enfrontament corresponent a la jornada 17 de Super Copa Femenina i que es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).