Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Arriba la segona Festa de l’Esport Inclusiu

Arriba la segona Festa de l’Esport Inclusiu

2 d'abril de 2024 a les 9:13

El diumenge 14 d’abril se celebrarà la II Festa de l’Esport Inclusiu al parc Xarau.

El matí del diumenge 14 d‘abril es tronarà a convertir en una jornada festiva per a l’esport a la ciutat amb la celebració de la segona Festa de l’Esport Inclusiu, organitzada per l’Ajuntament, a través del Servei d’Esports, i amb la col·laboració de diferents entitats esportives i de la Taula de la disCapacitat i la Diversitat Funcional: Cerdanyola Futbol Club, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Atletisme-Triatló Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola, Club Tenis Cerdanyola, Fundació Catalònia, Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral, Fundació Joan XXIII, Aspadi, La Gresca, Associació La Tortuga, Barcanova, Club Cross Fit Cerdanyola, CIM Project i Qóreo Dance.

La festa de l’Esport Inclusiu es durà a terme al parc Xarau i les activitats començaran a partir de les 11 h i s’allargaran fins a les 13:30 hLa jornada tindrà un esperit participatiu amb la proposta d’activitats d’esport adaptat i inclusiu amb la participació d’un màxim de 350 persones.

A les 11 h es posaran en marxa les estacions amb les diferents activitats esportives programades: futbol 3x3, bàsquet en cadira de rodes, handbol, taller d’eslàlom, mini-tennis, cal·listènia Mc Fitt, tenis taula, atletisme i cadires Joëlette. Els i les participants aniran rotant per les diferents estacions durant les dues hores de l’activitat. Les persones que realitzin un mínim de tres activitats rebran una medalla commemorativa.

La matinal serà conduïda pel Mag Irgor, que serà l’encarregat d’anar indicant els canvis d’activitats, la distribució dels grups i també mostrarà algun dels seus jocs de màgia. La jornada també comptarà amb la participació del grup Caulababa que posarà el toc d’humor animant les activitats amb la seves actuacions.  

La Festa de l’Esport finalitzarà amb una sessió de dansa-ball adaptada a càrrec de l’Escola Qòreo Dance oberta a la participació de tothom i el corresponent lliurament de medalles.