Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Artistes Plàstics solidaris amb els afectats pel terratrèmol al nord de Síria
Artistes Plàstics solidaris amb els afectats pel terratrèmol al nord de Síria

Artistes Plàstics solidaris amb els afectats pel terratrèmol al nord de Síria

4 d'abril de 2023 a les 8:02

El B’Art Ateneu acull fins el proper 30 de març l’exposició solidària S.O.S Síria, de l’Associació d’Artistes Plàstics, per recaptar fons que es destinaran a material sanitari per a les zones més afectades pel terratrèmol al nord de Síria.

Una trentena d'artistes de la mostra associació han cedit una obra original seva que s'exposa al B'art Ateneu per recaptar fons per al terratrèmol de Síria. La vicepresidenta de l’Associació, Carme Brasó, explica que “els fons es destinaran, via Open Arms, a material sanitari per a les zones del nord de Síria afectades per el terratrèmol i 12 anys de guerra”.

La presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics, Marutxi Beaumont, destaca “la predisposició a la solidaritat dels artistes en general i la gran resposta que sempre ofereix la ciutadania de Cerdanyola a aquest tipus de propostes”. Beaumont explica que “l’exposició solidària és una humil contribució de l’associació en la construcció d’un món millor que defugi l’individualisme i sàpiga teixir xarxes de suport entre les persones que l’habiten”.

Les obres exposades a S.O.S. Síria es poden adquirir a preus d’entre 50 i 100 euros i es lliuraran a les persones que les hagin adquirit entre el 2 i el 3 de maig. A més, hi ha una guardiola a la consergeria de l’Ateneu per a que tothom pugui fer les seves donacions.