Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Associacions culturals, socials, de joves i d'esports poden ser Entitat de l'Any

Associacions culturals, socials, de joves i d'esports poden ser Entitat de l'Any

31 de juliol de 2002 a les 0:00

El treball infantil, l'esport, el medi ambient, l'art, la conservació de les arrels culturals o la solidaritat són alguns dels temes que treballen les entitats candidates al premi Cerdanyolenc de l'Any 2002. Tot seguit us presentem, per odre alfabètic, les associacions que aspiren al guardó i entre les que els ciutadans de Cerdanyola faran una primera selcció a partir de setembre:

Agrupament Escolta Pau Casals
Una entitat que treballa amb els infants, amb activitats pròpies d’un esplai, al temps que desenvolupa propostes orientades a les persones a qui interessa el món de la muntanya.

Associació d’Artistes Plàstics
Col·lectiu d’artistes amb molta empenta capaç d’organitzar un programa estable d’exposicions al B’Art de l’Ateneu i incorporant-hi altres espais, com la sucursal de La Caixa de l’Avinguda de Catalunya o Can Feliu del Cantó. Han portat l’art al carrer, amb les activitats dedicades a Gaudí i han treballar per portar els seus treballs, ja sigui col·lectiva o individualment, a diverses sales d’arreu del país.

Banda de l’AMC
Entitat que aquest any ha protagonitzat grans esdeveniments culturals, com el Carmina Burana interpretat al Castell de Sant Marçal o l’actuació a l’Auditori de Barcelona, en el marc del I Festival de Bardes de Música Catalanes.

Caritas Parroquial
Grup de voluntaris i voluntàries que a través d’una tasca solidària donen un cop de mà als ciutadans que ho han de menester.

C.E. Cerdanyola
Club esportiu. Degà en el futbol cerdanyolenc, combina la presència dels seus equips en diverses competicions amb la formació dels infants, tant en l’esport com en els valors humans que els han d’ajudar a créixer com a persones.

Club Infantil
Esplai. Organitza activitats solidàries amb infants i joves de diversos llocs del món, entre els quals destaquen Colòmbia i Bòsnia.

Escola d’Escacs de Cerdanyola
Entitat esportiva. Combina la pràctica de l’esport al més alt nivell amb la divulgació del mateix entre els més joves de la nostra col·lectivitat.

Irmandade Galega O Botafumeiro
Entitat cultural que aplega els veïns i veïnes originaris de Galícia, així com simpatitzants. Desenvolupen un ampli programa d’activitats culturals obertes a la ciutat.

Peña Flamenca ACR de Cerdanyola
Associació veterana en el moviment cívic local: enguany celebra el 30è. aniversari. Representa Cerdanyola allà on ha participat amb els cantaores i el quadre de ball de l’entitat. Assumeix noves empreses com la construcció de la Casa d’Andalusia.

Plataforma contra el camp de golf
Col·lectiu veïnal organitzat contra la idea per part d’un grup empresarial de construir un camp de golf als terrenys de Can Codina i Can Canaletes. Han defensat la seva posició a través del diàleg, organitzant activitats imaginatives destinades a divulgar entre la ciutadania les seves idees.