Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Atipic, empresa del PTV, rep un dels premis Universitat-Empresa

Atipic, empresa del PTV, rep un dels premis Universitat-Empresa

3 de desembre de 2002 a les 0:00

L'empresa ATIPIC, situada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), ha rebut el primer accèssit en la modalitat PIME dels Premis Universitat-Empresa per les seves bones pràctiques en Innovació Tecnològica. Els premis es van lliurar a València, en el marc de la "Conferència de Presidents de la Xarxa Espanyola de Fundacions Universitat Empresa".
Segons destaquen des del PTV, ATIPIC va presentar la trajectòria de l'empresa amb el títol de ATIPIC: Solucions industrials aplicant nous materials. La sinergia de la col•laboració amb la universitat per a l'òptim aprofitament del know-how. El projecte va ser seleccionat entre els més de 200 casos que van optar als Premis Universitat-Empresa.
ATIPIC és una empresa dedicada al desenvolupament de solucions industrials aplicant nous materials. El principal actiu és un equip format per doctors i tecnòlegs que, a més de la seva capacitat d'integrar coneixement, mantenen una excel·lent relació amb Universitats i Centres Públics d'Investigació. Aquests elements permeten generar una sinergia de col·laboració, que facilita que les empreses industrials obtinguin un òptim aprofitament del know-how generat en centres públics d'investigació.