Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Bambalina programa La motxilla de l’Ada, Premi de la Crítica al millor espectacl...
Bambalina programa La motxilla de l’Ada, Premi de la Crítica al millor espectacle familiar La motxilla de l'Ada, Teatre al detall

Bambalina programa La motxilla de l’Ada, Premi de la Crítica al millor espectacle familiar

14 de març de 2024 a les 8:22

Bambalina programa per a diumenge 17 de març l’obra La motxilla de l’Ada, producció de la companyia Teatre al detall que ha rebut el Premi de la Crítica al millor espectacle familiar i ha estat candidata als Premis Max en la mateixa categoria.

La motxilla de l’Ada, destinada a un públic a partir de 7 anys, ens parla de la identitat de gènere, d’una història de trànsit a la recerca d’allò que som i sentim, trencar les cadenes dels prejudicis i les etiquetes limitadores, la història d’una nena valenta que aconsegueix desfer-se d’una feixuga motxilla i vèncer la por per sentir-se lliure, lleugera i feliç.

La Txell Botey, membre de la companyia Teatre al detall amb el seu company Xavi Idàñez, explica que la història de La motxilla de l’Ada parteix d’un cas real, el d’una amiga de la seva filla Nora que essent encara una nena va decidir fer el trànsit de Quim a Carla despertant l’admiració de la majoria dels seus amics i amigues.

El text de l’obra torna a ser del Jordi Palet, de qui Botey destaca la seva capacitat per abordar els temes més complexos amb una gran sensibilitat i naturalitat, sense grans escarafalls, parlant en aquest cas sobre la inviolable capacitat d’escollir la nostra identitat.

Uns altres col·laboradors habituals són el grup musical La Tresca i La Verdesca, que tornen a interpretar música en directe als espectacles de Teatre al detall, en aquesta ocasió una música més rock i pop que en altres ocasions per tancar una mena de trilogia sobre les nenes valentes.

La motxilla de l’Ada, a càrrec de la companyia Teatre al detall, es podrà veure diumenge 17 de març, a les 12 hores, al Teatre Ateneu. El preu de les entrades és de 5 euros per a públic de 3 a 12 anys i per a estudiants, i de 7 euros per a més de 12 anys. Les entrades es poden adquirir online de manera anticipada a www.bambalina.cat o bé a taquilla 1 hora abans de l’espectacle.