Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Batúcamela obre les seves portes a noves incorporacions
Batúcamela obre les seves portes a noves incorporacions Formació Batúcamela

Batúcamela obre les seves portes a noves incorporacions

30 d'agost de 2023 a les 7:54

Aquest serà un any molt especial per a la banda ja que celebra el seu desè aniversari i ho fa amb una vintena de membres que esperen poder ampliar.

El grup musical Batúcamela obre el nou curs 2023-2024 amb una crida a la participació de nous integrants coincidint amb el seu desè aniversari.

No calen coneixements musicals previs. Només cal tenir ritme, ganes d’aprendre, compromís amb el grup i moltes ganes de passar-s’ho bé, segons explica una de les seves integrants, Verònica Sánchez

Per poder formar part de Batúcamela cal tenir més de 18 anys i les persones interessades ja poden enviar un missatge privat a @batucamela o bé un mail a l’adreça de correu electrònic batucamela@gmail.com. 

L’objectiu d’aquesta campanya de captació de nous membres és, segons Sánchez, aconseguir suficients persones per cobrir tots els instruments que fan servir si tenen baixes. 

Tambors surdos, caixes, repenics, rocars, tamborina i agogó són els instruments habituals a Batúcamela; instruments de percussió que no descarten poder ampliar depenent del integrants que tinguin en aquesta nova temporada.

El grup assaja els diumenges de 18h a 21h a l’Ateneu però, per als principiants i per reforçar coneixements, també es fa un assaig els dimecres de 21.30h a les 23h. El proper diumenge 3 de setembre es farà un primer assaig per entrar en contacte i recuperar el ritme després de 2 mesos d’aturada estiuenca i el curs començarà oficialment la setmana vinent.

El grup Batúcamela es va constituir el 2014 i és per això que aquest curs estan de celebració del seu desè aniversari. Verónica Sánchez explica que, a més de l’Estimbada que organitzen cada any amb motiu de la Festa Major del Roser de Maig, esperen poder fer alguna altra activitat especial. Tot i que encara no està concretat, Sánchez avança que ja tenen algunes idees. 

Galeria d'imatges