Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Bellaterra Endavant assoleix la majoria absoluta a l'Entitat Municipal Descentra...
Bellaterra Endavant assoleix la majoria absoluta a l'Entitat Municipal Descentralitzada

Bellaterra Endavant assoleix la majoria absoluta a l'Entitat Municipal Descentralitzada

28 de maig de 2023 a les 22:38

Josep Maria Riba, de Bellaterra Endavant, serà el nou president de l’EMD que ha aconseguit imposar-se al candidat de Gent per Bellaterra i actual president, Ramon Andreu, A més del nou president, l'EMD comptarà amb 5 vocals de Bellaterra Endavant, 2 de Gent per Bellaterra i 1 d'ERC.

Josep Maria Riba, de Bellaterra Endavant, serà el nou president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra (EMD) imposant-se per majoria absoluta en aquests comicis municipals. 

Riba ha aconseguit el millor resultat en la història de l’EMD amb 817 vots, el que representa un 58% del total, mentre que Ramon Andreu, de Gent per Bellaterra i fins ara president, s’ha quedat en una segona posició amb 282 vots, 371 menys que en les passades eleccions. La tercera posició ha estat per al candidat del PSC, Àngel Vázquez, amb 86 vots, seguit del candidat d’ERC, Quim Oltra, amb 71 vots. Tanquen la llista Pedro Moreno, candidat de Vox, amb 52 vots, i Jordi Clarà, d’Impuls Municipal, amb 50

Pel que fa als vocals de l’EMD, 8 en total, 5 són per a Bellaterra Endavant, 2 per a Gent per Bellaterra i 1 per a ERC. 

El que serà nou president de l’EMD, Josep Maria Riba, s’ha mostrat emocionat, il·lusionat i fins i tot sorprès pel gran suport dels bellaterrencs i ha volgut agrair aquesta confiança dipositada en la formació Bellaterra Endavant.

Segons Riba, el primer pas que donaran a l’EMD de Bellaterra serà fer una auditoria per conèixer l’estat real del que parteixen per poder posar-se a treballar al més aviat possible. Riba confia en poder trobar les solucions als problemes de Bellaterra que, segons indica, no han tingut fins ara per part de l’Ajuntament. En aquest sentit, espera poder arribar a acords i consensos amb el Govern Municipal encapçalat per Carlos Cordón.