Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Bon inici pels equips de Cerdanyola Jornada de Lliga Catalana / Club Penya d'Escacs Cerdanyola

Bon inici pels equips de Cerdanyola

23 de gener de 2024 a les 14:10

El passat diumenge va arrencar la Lliga Catalana a les diferents categories. La victòria del primer equip i la derrota del B van ser la cara i la creu de la jornada pel Club Penya d'Escacs Cerdanyola.

A la Divisió d'Honor, va haver-hi victòria important del primer equip del Cerdanyola davant l'Olot (7 a 3). Va ser un encontre molt igualat durant les primeres tres hores de joc, però en el que finalment van imposar-se els jugadors locals en fins a 4 partides i 6 empats amb victòries de Marc Ortega, Julio Alonso, Roger Garcia i Lisa Hapala. Aquest bon resultat dona una victòria molt valuosa de cara l'objectiu de mantenir la categoria on es troben els 16 millors equips de Catalunya. El pròxim enfrontament serà a Figueres.

 

Pel que fa a la Segona Divisió, l'Olot B es va imposar el Cerdanyola B (6,5 a 3,5). Derrota clara del segon equip en el seu debut en aquesta categoria després de l'ascens de la passada temporada. El partit va està molt igualat, però els jugadors de Cerdanyola no van estar encertats en algunes partides favorables i acabarien perdent amb un resultat excessiu. L'única victòria cerdanyolenca va ser de Dan Clotet en el seu debut com a jugador del Club Penya d'Escacs. El diumenge vinent hi haurà desplaçament fins a Girona en un partit de la segona jornada, amb l'objectiu de puntuar per acostar-se a la permanència de la categoria.

 

En Primera Categoria, el Cerdanyola C va vèncer davant el Castellterçol A (5,5 a 2,5). Clara victòria del tercer equip, que aspira a fer una bona classificació en aquesta categoria. Gabriel Font, Javier Ruiz, Antonio Gil i Gabriel Celorrio van guanyar les seves respectives partides. La jornada vinent serà contra Terrassa C

 

Finalment, en Tercera Categoria el Cerdanyola D es va imposar al Navarcles D (3 a 1). Triomf del quart equip local, compost per jugadors del planter, amb victòries d'Erik Tello, Jan Martínez i Marc Tornay. En el pròxim partit l'equip es desplaçarà fins a Sampedor.