Bons resultats de les gimnastes locals

27 d'abril de 2022 a les 14:25

Les gimnastes locals van participar la passada setmana en diferents competicions d'àmbit català i estatal. A Reus es va disputar el Campionat de Catalunya de nivell 6, en categoria sènior i la Segona Fase de Copa Catalana. Saragossa va acollir el Campionat d'Espanya de Base des del dimecres 20 al diumenge 24 d'abril.

El dissabte 23 d'abril, a Reus, es va disputar la Segona Fase de Copa Catalana de nivell 8 i el Campionat de Catalunya sèniors de nivell 6. Destaca la medalla de bronze que va conquerir Marina Muñoz en el Campionat de Catalunya de nivell 6 en categoria sènior en l'aparell de cinta. En la Segona Fase de Copa Catalana, en la competició per a júniors, Chahd Ouechtati van aconseguir la tercera posició en l'aparell de cinta. Per la seva banda, Jana Sáez, categoria infantil, va  pujar al podi als tres aparells en els quals va participar, va ser primera en cinta, segona en pilota i tercera en cèrcol. En categoria sènior també va participar Eva Jiménez.

Per la seva banda, Angelica Kolosova va participar en el Campionat d'Espanya Base a l'aparell de corda que es va disputar a Saragossa i va finalitzar ocupant la posició 22 en la classificació de la gimnastes nascudes l'any 2009. En aquesta competició va participar 35 gimnastes d'arreu d'Espanya.

Marta González i Natasha Terebenets, responsables tècniques del Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola, es mostren satisfetes del rendiment de les seves gimnastes en les diferents competicions.