Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Bàsquet Femení-Premià i Bàsquet Almeda-Òpalo, primers partits de la temporada

Bàsquet Femení-Premià i Bàsquet Almeda-Òpalo, primers partits de la temporada

29 de juliol de 2002 a les 0:00

El CBF Cerdanyola iniciarà la competició el 29 de setembre a la pista del Premià, en la segona jornada rebrà al Castellar i finalitzarà la lliga l’11 de maig a casa davant el Banyoles. L’Òpalo Cerdanyola, per la seva banda, iniciarà la temporada el 22 de setembre a la pista del Bàsquet Almeda i rebrà una jornada més tard la visita del Ripollet B, en un derbi comarcal; acabarà el 4 de maig al Pavelló davant el Martorell B.
Aquest calendari s’ha donat a conèixer després que la Federació Catalana de bàsquet hagi finalitzat el procés d'assignació de números als grups sèniors dels diferents Campionats de Catalunya. Els grups masculins i la Copa Catalunya Femenina comencen el 22 de setembre i la resta de grups comencen el 29 del mateix mes.
Tot i aquestes combinacions, el club que dirigeix Jordi Pigem, el CB La Unió-Opalo Cerdanyola, no s’ha mostrat d’acord amb l’assignació del grup i el calendari, ja que havien demanat de començar la lliga a casa per tal de fer la presentació oficial davant l’afició, per tant, en dies propers és possible que canviï la disposició dels partits.