Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Ca n'Ortadó, l'església de Sant Iscle i Ca n'Olivé comencen els horaris d'estiu
Ca n'Ortadó, l'església de Sant Iscle i Ca n'Olivé comencen els horaris d'estiu

Ca n'Ortadó, l'església de Sant Iscle i Ca n'Olivé comencen els horaris d'estiu

30 de juny de 2003 a les 0:00

Les dependències del Servei de Patrimoni de l'Ajuntament de Cerdanyola canvien els seus horarios i els adapten a l'època estival. Aquestes modificacions afecten al museu d'història Ortadó-Maymó i també a alguns dels punts patrimonials que pertanyen a la xarxa museística local com l'església de Sant Iscle o el poblat de Ca n'Olivé.

Així el Museu Ortadó-Maymó obrirà el mes de juliol els diumenges de 10.30 a 14.30 hores i durant el mes d'agost restarà tancat. L’església de Sant Iscle de Les Feixes, de manera excepcional, estarà oberta el segon diumenge del mes – dia 13 de juliol - i no pas el tercer, com fins ara. L'horari d’obertura de l’església serà d'11 a 14 hores.
Pel que fa al poblat ibèric del turó de ca n’Olivé no tancarà aquest estiu. El jaciment arqueològic es podrà visitar els diumenges d’11 a 14 hores i, si es visita en família, els infants posseïdors del carnet del Club Súper 3 que ho acreditin rebran una tassa decorada amb un motiu ibèric com a regal. Aquest obsequi només es podrà obtenir una sola vegada i sempre que al poblat no es facin activitats especials.

D'altra banda,fonts municipals indiquen que la rigorosa calor que fa aquest estiu i la impossibilitat de bastir un espai d’ombra al recinte del poblat ha aconsellat suspendre el taller de ceràmica que s'havia de fer el diumenge 6 de juliol. Aquesta activitat es farà a la tardor, en una data que s’anunciarà oportunament.