Cáceres, ciutat talismà per al Cerdanyola FC Foto CD Diocesano.

Cáceres, ciutat talismà per al Cerdanyola FC

23 de gener de 2023 a les 9:12

El Cerdanyola Futbol Club torna de Càceres amb tres punts després de guanyar el CD Diocesano per 0-1. El gol verd va ser obra de Max Marçet en un llançament de falta directa impecable. Els locals van disposar de dos llançaments de penal per igualar el partit, però no van poder aprofitar-los.

Segona visita seguida a Càceres i segona setmana puntuant. En aquesta ocasió, els de Cerdanyola sumen la victòria després d'imposar-se el CD Diocesano per 0 a 1. Un gol de Max Marcet, un joc molt ordenat i dos llançaments de penal errats pels locals, ha estat suficient perquè els jugadors d'Oliver Ballabriga sumessin la quarta victòria de la temporada.

Max Marçet, ha tret el pols de l'escaire de Miguel Cordero, fent el gol dels verds en el llançament d'una falta directa al minut 28 de la primera part.
El Club Deportivo Diocesano ho intentava, però no arribava amb claredat. Al descans es va arribar amb la victòria mínima dels vallesans i amb les sensacions que el Cerdanyola és un equip complicat de batre.

La segona meitat ha començat amb males notícies pels del Vallès, de Dani Ruíz, ha obligat a Gorriti a sortir al terreny de joc. Al minut 68, Adam, ha vist la segona groga i els verds s'han quedat amb 10 jugadors quan faltaven vint minuts, més el temps afegit, per finalitzar el partit.

Al minut vuitanta i vuit de partit, els locals han disposat de dos llançament de penal per empatar el partit. El primer llançament ho ha detingut Jagoba Zárraga, el refús ha caigut a peus d'un jugador del Diocesano i l'ha enviat a la xarxa. L'àrbitre ha manat repetir el penal, perquè havien entrat jugadors de tots dos equips a l'àrea abans de colpejar la pilota el jugador extremeny. En el segon intent de Sales la pilota s'ha anat a dalt del travesser.

Amb aquesta victòria, el Cerdanyola continua de ple en la lluita per la permanència i està a quatre punts de les posicions que salven la categoria.

La setmana vinent la Unión Deportiva Socuéllamos, que es troba a tres punts del Cerdanyola, visita el Municipal de les Fontetes, en un altre partit clau i on els de Ballabriga estaran obligats a sumar la victòria.

CD Diocesano  (0): Cordero, Manu (Jonatan, 67'), Varona, Armenta, Sales, Javi González (Pablo Guerrero, 87'), Bernal (Pliego, 80'), Chavalés (Isi, 67'), Giuliano (Rayco, 80'), Assan i Rubén.

Cerdanyola FC (1): Zárraga, Bruno Lorente, Marc Vicente, Noel, Dani Ruiz (Marcos Gorriti, 52'), Juanan, Max, Adam, Perone, Guille Torres i Nils Puchades.

Gols: 0-1 Max Marcet, 28'.

Àrbitre: Targeta groga per Rubén, Giuliano pels locals i Adam (2, 68') pels visitants.