Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cadires, una nova lliçó teatral de Mont Plans i Oriol Genís, arriba a l'escenari...
Cadires, una nova lliçó teatral de Mont Plans i Oriol Genís, arriba a l'escenari de l'Ateneu Cadires, amb Mont Plans i Oriol Genís Foto Carme Ferrer

Cadires, una nova lliçó teatral de Mont Plans i Oriol Genís, arriba a l'escenari de l'Ateneu

8 de març de 2023 a les 11:47

L’obra és un homenatge a l’ofici teatral de la mà de dos dels més respectats noms dels escenaris del teatre català: Mont Plans i Oriol Genís.

Nova representació teatral dins de la programació hivern-primavera 2023 del Teatre Ateneu. Es tracta de Cadires, interpretada per Mont Plans i Oriol Genís dirigits per Albert Arribas, que es veurà al Teatre Ateneu el 10 de març i a les 20 h. Els protagonistes són memòria viva de mig segle de teatre català, el seu ofici d’actor traspua un compromís insubornable i un amor il·limitat per una professió que sovint bascula de l’efervescència al desdeny amb una rapidesa ferotge.

 

Cadires és un homenatge al vell ofici d’aquests éssers tan fràgils i fascinants que són els actors i les actrius. Amb les seves divertidíssimes vicissituds i les seves dramàtiques precarietats. Amb les seves pantomimes i les seves mitges mentides. Amb la seva meravellosa humanitat. Mont Plans i Oriol Genís destaquen que a Cadires hi  ha molts temes protagonistes, aquells que els han marcat a la vida i, per tant, per sobre de tot, el teatre.

El muntatge pren diversos referents com l’obra d’Ionesco Cadires o la pel·lícula de Fellini Ginger i Fred en un espectacle divertit on els actors també improvisen molt i mostren les seves desavinences i el gran amor que es tenen al llarg de dècades de complicitat escènica.

 

Les entrades estan a la venda per Internet, a www.cerdanyola.cat/teatre  El preu de les localitats és de 18€, anticipada: 14€; estudiants i pensionistes; 10€ (1 € menys al Web).