Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cal Pintxo acollirà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris...
Cal Pintxo acollirà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris 2023

Cal Pintxo acollirà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris 2023

15 de novembre de 2023 a les 10:53

L’establiment Cal Pintxo, del carrer de Sant Ramon, 154, acollirà aquest any la presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris de 2023, que organitzen conjuntament cada any l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’acte, obert a tothom, es farà el 22 de novembre a partir de les 18 h. Hi participaran els autors guardonats així com autoritats de les dues institucions convocants dels guardons. L’espectacle 'Poesia Visual Culinària',  a càrrec de David Ymbernon, lligarà les lletres amb l’hostaleria d’un local, Cal Pintxo, molt dinàmic pel que fa a l’organització i acollida d’activitats culturals.

David Ymbernon és un artista visual. Transgressor, creatiu, i d'imaginació desbordant, utilitza sovint la cuina com a font d'inspiració artística. Ymbernon proposarà un espectacle sense paraules pensat perquè tothom imagini i gaudeixi, amb les creacions que maridaran poesia, lletres i menges.

Els llibres premiats i publicats

El XXIX Premi de Novel·la 'Valldaura-Memorial Pere Calders', va recaure en Eduard Roure, per l’obra El metall i els turons; el XXVIII Premi de Poesia 'Miquel Martí i Pol', va ser per Alexandre Planas amb l’obra Projeccions; mentre que el XIV Premi de Narrativa Breu per a Joves 'Caterina Albert', va anar a parar a Mireia Mejías, amb l’obra Apatia.

L’esdeveniment també inclourà la presentació de les bases de la convocatòria dels Premis Literaris 2024