Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cal Pintxo acull una exposició de la fotògrafa Carme Monclús
Cal Pintxo acull una exposició de la fotògrafa Carme Monclús

Cal Pintxo acull una exposició de la fotògrafa Carme Monclús

10 de maig de 2024 a les 7:18

La sala d'exposicions de Cal Pintxo acull l’exposició fotogràfica [Fràgil]*, de Carme Monclús Rubio, barcelonina establerta a Cerdanyola, i que es podrà visitar fins al 27 de maig.

La fotògrafa barcelonina establerta a Cerdanyola Carme Monclús Rubio presenta a la sala d’exposicions del Cal Pintxo una selecció d’imatges que reflexionen sobre la capacitat narrativa i la seva relació amb la veracitat de la interpretació i construcció de l'escena. La llum en les fotografies de la Carme no és només un element tècnic, sinó una font inesgotable d'inspiració i expressió.

La fotografia d’estil intimista, les noves vies d'expressió en el camp de la fotografia i les arts visuals, així com la capacitat d’aquest gènere per abordar qüestions actuals, són alguns dels eixos de [Fràgil]*, una selecció d’imatges que reflexionen sobre la capacitat narrativa i la seva relació amb la veracitat de la interpretació i construcció de l'escena. El potencial de la fotografia com a document per encarnar posicions i reflexionar sobre la condició humana.

A [Fràgil]* hi ha una història darrera de cada fotografia que ens convida a reflexionar i a sentir, fent-nos connectar amb les experiències detallades en cada imatge, fent del petit quelcom extraordinari.