Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Caldera diu que l'Ajuntament de Cerdanyola exemplifica l'interès per la gent
Caldera diu que l'Ajuntament de Cerdanyola exemplifica l'interès per la gent

Caldera diu que l'Ajuntament de Cerdanyola exemplifica l'interès per la gent

29 d'abril de 2003 a les 0:00

El portaveu del grup socialista al Congrés dels Diputats, Jesús Caldera, afirma que l'Ajuntament de Cerdanyola és un exemple del municipalisme que mira pels interessos de la gent amb polítiques socials que cal aplicar al conjunt de l'Estat. Caldera visitava dissabte Cerdanyola i realitzava dures crítiques contra el Partit Popular (PP) al que acusa d'actuar contra la gent.

El número 2 del PSOE remarca que la seva formació vol fer de la proximitat a la gent, la tolerància i la concòrdia senyal de la seva identitat política davant un "PP que anuncia i crea tempestes amb declaracions sobre la ruptura d'Espanya quan el que s'esquerda és el propi PP".

Caldera anuncia un canvi important a la vida política espanyola després de les eleccions municipals del 25 de maig en què considera que el PP patirà un resultat dolent perquè "actua ja no d'esquenes a la gent, sinó contra la gent".

El portaveu parlamentari del PSOE destaca el suport rebut dels socialistes catalans en l'accés a la direcció del partit de l'equip liderat per José Luis Rodríguez Zapatero i que assegura ha permès donar un nou impuls a la formació.