Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

Caminant per l’art i la vida al B’Art Ateneu Exposició Camins

Caminant per l’art i la vida al B’Art Ateneu

6 de novembre de 2023 a les 11:05

L’exposició Camins és un recull d’obres d’un duet d’artistes que participen activament en l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola, Elvira Fernández, amb obres realitzades amb la tècnica de gravat i Carme Brasó, amb diferents tècniques mixtes.

La presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics, Marutxi Beaumont, explicava que l’Elvira Fernández i la Carme Brasó han treballat per separat sobre una mateixa temàtica, “expressant-se cada una a la seva manera, una obra minimalista en el cas de l’Elvira i una obra que desborda passió i color en el cas de la Carme”.

Les obres de l’Elvira Fernández són gravats, amb monotips i impressions, i l’autora confessa que quan ha de fer una exposició sempre li agrada treballar sobre un tema en concret i que per aquesta ocasió s’ha trobat molt còmoda treballant sobre el concepte de camí, ja que s’obre a moltes incursions. Cada peça de l’Elvira Fernández va acompanyada d’un títol amb un fragment d’un poema o d’una cançó o una dita popular, que han servit d’inspiració a l’autora.

Carme Brasó, que ha emprat tècniques mixtes, agraïa la invitació d’Elvira Fernández per fer una exposició conjunta sobre un tema, els camins, que li permetia parlar de la vida, els companys de viatge, ja siguin persones, cançons o poesia, i tantes altres coses, treballant sobre tot la impressió botànica sobre diverses superfícies.

L'exposició Camins, de Carme Brasó i Elvira Fernández, es podrà visitar al B’Art Ateneu fins el 15 de desembre de 2023.