Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Campanya de sensibilització per seguir fomentant l’estalvi d’aigua
Campanya de sensibilització per seguir fomentant l’estalvi d’aigua

Campanya de sensibilització per seguir fomentant l’estalvi d’aigua

26 de febrer de 2024 a les 9:21

'D'on no n'hi ha, no en raja' és el lema de la campanya que el Consell comarcal i els municipis del Vallès Occidental han posat en marxa per sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la situació de sequera i donar consells d’estalvi.

El Consell Comarcal i els municipis del Vallès Occidental han iniciat de forma coordinada una campanya de sensibilització a la ciutadania per seguir fomentant l’estalvi d’aigua

L’acció, amb el títol 'D'on no n'hi ha, no en raja', vol donar consells a la ciutadania per poder seguir fomentant l’estalvi d’aigua a les llars amb petits gestos com tancar l'aixeta quan et rentes les dents o les mans, fer dutxes curtes i evitar les banyeres, omplir el rentaplats i la rentadora del tot, recollir l'aigua de la pluja per regar les plantes, estar al cas de possibles fuïtes, recollir l'aigua de la dutxa mentre no surt calenta i aprofitar-la per a altres usos...

A més també es busca donar un missatge que pugui sensibilitzar la població sobre l’actual estat de sequera i les seves conseqüències.

Tots els materials de la campanya es poden descarregar al nou espai web sobre la sequera que es pot trobar al portal del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

En aquest espai web també s’hi pot consultar el visor de dades que ha elaborat l’Observatori Comarcal per fer seguiment de la situació a la comarca.