Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Can Serra inicia quatre nous plans de formació ocupacional
Can Serra inicia quatre nous plans de formació ocupacional

Can Serra inicia quatre nous plans de formació ocupacional

2 d'octubre de 2003 a les 0:00

Els Plans d’Ocupació que es portaran a terme a la Masia de Can Serraparera s’iniciaven ahir amb una durada de 6 mesos i amb l’objectiu de formar dones auxiliars administratives, dinamitzar en l’ús de noves tecnologies, participar en el cens empresarial de Cerdanyola i potenciar la integració dels majors de 45 anys en oficis tradicionals.

Els projectes tindran una subvenció de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Cerdanyola i
Les característiques d’aquests plans que s’iniciaven ahir amb la presència de l’alcalde de Cerdanyola, Toni Morral, i el regidor de Formació Ocupacional, Josep Maria Mallafré, tindran les següents característiques:

  • Pla per una sortida professional per a dones auxiliars administratives: en ell hi hauran 8 auxiliars que es repartiran per diferents departaments municipals.
  • Pla Cens Empresarial de Cerdanyola: hi haurà 1 coordinador i 6 enquestadors. Tots ells són llicenciats i la seva tasca principal serà completar el mapa i el cens d’empreses a la nostra ciutat.
  • Pla Dinamitzadores per l’ús de noves tecnologies: hi haurà 1 experta i 6 dinamitzadores.
  • Pla Integració de majors de 45 anys en els oficis tradicionals: hi haurà 2 oficials i 5 peons. Realitzaran tasques professionals fonamentades en els oficis de paleta i pintor. Seran treballs concrets de rehabilitació i construcció en les obres que s’estan fent a les dependències de la Masia de Can Serraparera.